/i/Tespit

  1. 1.
    +3 -2
    sen de haklısın tabi. bilim adamı yetiştiremeyen bir ülkede bunun gibi tipler iki fular, bir gözlük, şekilli bir de topsakal bırakınca parsayı topluyor. ortada bilim var mı? diye sorunca da ama varavara ülkesinden aldığı hebelehübele madalyası var onun diyorlar. böyle bir argüman ancak böyle bir ülkede hayat bulabilirdi zaten.

    bir tarafta kazandığı nobel ödülünü ideolojileri yüzünden reddeden gerçek bilim adamları, diğer tarafta da onların dünyaya kazandırdıkları yanında çanak çömlek muamelesi görecek envai çeşit madalya, ödül kazanan bu tipler var. kimin ne olduğu belli zaten, konu kilit.
    ···
    1. 1.
      -1
      Einstein newton fizikcidir bilim adami degil. ayni sekilde darwin de bilim adami degil huur cocugudur.
      ···
    2. 2.
      0
      fizik de biyoloji de bir bilim dalıdır, bu dal üzerine uzmanlaşan insanlar da bilim adamı ünvanını alırlar mal oğlu mal seni. yukarıdaki dangalak da darwin'i bilim adamı olmamakla itham etmişti, belli ki bu sığırlardan ülkede epeyce var. trollsün ama yine de senin üzerinden senin gibi düşünen mallara cevap vereyim.

      http://en.m.wikipedia.org/wiki/Scientist

      kitap falan okumuyorsunuz şurayı okuyun bari artık. gözünüzü seveyim okuyun. dıbınıza koyayım okuyun. neden bu kadar okuma düşmanı bir milletsiniz? bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaktan hatta bu paçavra değeri bile olmayan düşüncelerinizi buraya yazarken utanmıyor musunuz ulan? türk eğitim sisteminin yetiştirdiği bağnaz, rezil herifler sizi.

      utan puşt.
      ···
    3. 3.
      -1
      bak arkadaşım bu adam taktığı fularla buralara gelmedi. eğer para diyosan bu adam aileden varlıklı bir insan sahip olduğu mal mülk senin yedi sülalene yeter o kadar diyim. bu adam bilimi para için yapmaz zaten bilim para işi değil prof. luktan para kazanılmaz kendisi dünyada jeoloji denince akla gelen 2. isimdir. dünyada senin kapısının önünden geçemiceğin universitlerde " bırak kapısını hayatında oralardan mezun olmuş bir kişiyi göreme fırsatı bulamazsın" bu adam kapılarda karşılanır
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster