/i/Okul

"Eğitim, kafayı geliştirmek demektir, belleği doldurmak değil."
  1. 1.
    +4
    en baştan küfürler için özür diliyorum herkesten. bir anlık cinnetle bunları yazdım. sonra da ulan o kadar yazdık silinir mi silenim dıbına koyayım dedim. o yüzden yolluyorum.

    peşin edit: bu entry'i gece 23:00 civarında yazdım. bu saatlerde küçük çocukların internette dolaşması zaten sakıncalı. bu durumda ebeveynlerin vay efendim çocuklarımızın pgibolojisini gibtin vay efendim 3. şahıslara hakaret ettin gibi beyanlara junior'umla gülerim.

    üniv son sınıfa gelmişim. dersler iyi kötü bir şekilde çanla ortalamayla falan geçeceğimi umuyorum. ortalamam tam 2.00 herşey yolunda derken "devamsızlığı sorun etmiyorum" diyen bunak 18 ders saatine 12 saat devamsızlık yazıyor. ulan dıbına antika vazo soktuğumun karısı. ne diye döneklik yapıyorsun yolunu yorddıbını gibtiğim.

    ulan be huur çocuğu. benim bu şehirde yıllık 20 bin lira giderim oluyor. işe girip çalışsam ortalama 1750 kazanacaktım. yılda primiyle, kıdem tazminatıyla falan bu tutar 25 bini buluyordu. sayende 45 bin lira zarardayım. neden sözünden dönüyorsun lan kahpe kadın. yok aga yok ben 20-25 yaşında adamları okula gelmesine mecbur bırakan bu sistemin dıbını yolunu gibeyim. devamsızlık olayını başlatan kodamanların mezar taşlarını gibeyim. çan eğrisi akımını bulanın ölü toprağına attırayım. çıldırttınız lan beni. huur çocuğu sistem
    ···
   tümünü göster