/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +19 -2
    Evet beyler, yıllardır burdayım. Bu bilmem kaçıncı hesabım. Ne zaman doğruları yazsam çaylak yiyordum.

    inci sözlükte yıllardır dolaşıyorsanız siz de farketmişsinizdir. Başlıklar sürekli eşcinsel olmayla, gay, lezbiyen ilşkileri, kuzenimi nasıl gibtim, hayvan ferresi gibi gibi.

    Ve ilginçtir ki bu başlıklar sürekli trende giriyor. Normade trende girmesi için baya bir ilgi yorum gerekirken bu başlıklarda 4-5 tane yorum olsa da hemen trende alınıyor, sanki herkes bu konularla ilgilymiş gibi.

    Mesela "Harun abi" denilen çağrışım bizlere sevdirildi yıllardır, sempatik gösterildi gay olmak. Moderatörlerin hangi konuları açtığınıhangi konulara destek verdiğine baksanız bile zaten az çok dediğime katılırsınız.

    Sonuçta sözlükte bizler gibi sadece büyükler yok ki eskiden öyleydi, şuan çolu çocuk dolu bakın abartmıyorum 12-13 yaşındaki çocuklar sokaklarda incisözlük ağzıyla konuşuyor vs vs. Bu çocukların beyinsel olarak gelişme yıllarında bu sözlükte dolaşmaları o konulara maruz kalmaları ciddi manada "harun" lar oluşturacaktır.

    Elbet ferre izleyecez 31 çekecez , ama ferreyu abartanlar işin sonunu gay olmaya, hayvan ferresina ve legal olsa idi bu sözlükte çocuk ferresina kadar zütüreceklerdi.

    Diyeceğim şu: Bu tür başlıklara yorum atmayın, ilgi göstermeyin trende girmesin. Eyyorlamam bu kadar. Allaha emanet..

    Not: Özelden küfür eden arkadaşlar, kişiye hakaretten dava açarsam(ki açarım avukatım var) babanızın eline savcılıktan kağıt gelince iş aile faciasına dönüşmesin. Küfür etmeden insanca yorum belirtin.
    ···
   tümünü göster