/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 126.
    -1
    evet, nitekim sahip olduğumuz algılar, bizleri bir bütün yapan, bizleri bir yere sürükleyen ve hatta karar verme içgüdülerimizi ve algı mekanizmalarımızı tetikleyen amaçlar; bunların hepsi çok farklı ve ben, burada yazmayı tercih ediyorum. sabahtan beri telefonum susmak bilmiyor; günümün en az 12 saatini okulda geçiriyorum ve gerçekten kulüpler, toplantılar, seminerler, faaliyetler hatta antrenmanlar anlamında kendimi okuluma, itü'ye adadım; ama ben, finallere bir hafta kala şu boş vaktimde gerçekten de burada yazmak istiyorum.
    ···
    1. 1.
      -1
      Aykün bin beş yüz maşallah. Yanıtla butonundan bihabersin. Az gelişmiş ülkelere yardim adi altinda getirilen eğitim sisteminde okuduysan cok zeki olmani bekleyemem. Bos eğitim yapılıyor ülkede. Islam alimleri mesela bir kac bilimle ugrasirlardi. Fethullah ise em ce delta te kare ne desen bilmez.
      ···
    2. 2.
      0
      butonunu giberim çocuk... ben abd'de 1 yıl okudum; golden collar bir insanım. giber atarım belasını
      ···
    3. 3.
      0
      mcΔt bu arada, ^2 diye bir şey yok. ısı değişimini verir, kimyada ise entalpi değişimine kısacası iç enerji değişimi ile maddenin potansiyel enerjisinin topldıbını belirten bir fonksiyondur ki buna ulaşan formüllere bu ana formülün aslında integraliyle ulaşılır. zaten her bin bilir ki inegral aldığımızda aslında sonsuz küçük parçacığı birnevi toplamaktayızdır... am belası seni.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster