/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +3
    Beyler bende Allah'a şükür MHPli olup müslüman bir Türk'üm bundan da gurur duyuyorum fakat arkadaşın değindiği bazı noktalar ne yazık ki doğru.
    1.si "Ülkü ocakları çay içip kavga etme yeri ne bir bilim ne bir sanat ne bir spor faaliyeti düzenlersin" demiş oraya gidip bilmeyen bu adamın dedikleri doğru mu yanlış mı diye. Babam anlatırdı zamanında Kuran okunup ayakkabıyla bile girilmezmiş ama şimdi ki haline bak insanlar kendine"reis" "başkan" dedirtip ortam yapmak için gidiyor.
    2.si "Bozkurt işaretini bilmeyen , çanakkale şehitlerinden haberi olmayan adamı aday gösterirsin." E adam bunda da haklı Ekmeleddin ihsanoğlu bize şu ana kadar ne katmıştır ki bundan sonra katsın? Onun yerine Sinan Oğan, Osman Pamukoğlu gibi dava adamlarını yanına alsa artık çözüm bulmaya yönelik çalışmalar yapsa sizce de daha faydalı olmaz mı? Sen daha geçen seçimlerde CHP ile birleştin yine birşey beceremedin şuana kadar kaç seçim kaybetti Bahçeli bi bakın bakalım. Ne zaman ki kendi yolumuzda dimdik durup ilerleriz dava yolunda o zaman birşeyler becerebiliriz. inşallah geç olmadan partimiz de insanlarımız da kendine gelir. Allah'a emanet olun.
    ···
   tümünü göster