/i/Soruları Alayım

  1. 276.
    +1
    NTV'de yer alan habere göre, Malezya’daki Uluslararası Denizcilik ve Havacılık Fuarı'nda konuşan Çinli askeri yetkili Türkiye'nin uzun menzilli hava savunma füze sistemi ihalesini Çin'in kazandığını belirtti. Çinli yetkili, Türkiye'ye satılacak modeli Malezya’daki fuarda sergilemeye büyük önem verdiklerini söyledi. Türkiye Çin füzelerine karşı çıkan NATO ve Batı'nın baskısıyla ihale süresini 5 kez uzatmıştı.
    ihale Bitti Şuan için Askeri Ve Devlet Yetkilileri Anlaşma Üzerindeki Pürüzleri Gideriyorlar 1-2 Aya Projeye Başlanır Tamamı Yerli Olmasada Kritik Parçaları Türkiyede Üretilecek Ve Türk Muhendislerine Çinde Her Türlü Desteği Vericek Gibi Bence Karar iyi Olmuş Batıdan Alsak Sadece Kullanmasını Öğrenicektik Şimdi Yapımınıda Öğrenerek Diğer Projelere Bilgi Aktarımı Yapılabilir Bu Deneyimlerle Yerli Kıtalararası Balistik Füze Yapılır 2020 Şahsen Devlet Adamları Dirayetli Olursa Balistik Füze yi Yaptığımızda Nükleer Santrallerden Aldığımız Birikimle Nükleer Silah Yaparız Gibime Geliyorr.
    Türkiye'nin şartlarından biri olan ortak üretime tek "evet" diyen Çinli şirket ihalede 3.4 milyar dolarla en düşük teklifi vermişti.
    ···
   tümünü göster