/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    0
    sana sadece şu kadarını söylüyorum daha bu yaşayacaklarının başlangıcı olmalı deneyimlerime dayanarak güzel kardeşim. biraz daha bir şeylerini kaybetmen lazım. önce yalnızlığı öğrenmen lazım en basitinden hayatta ufak şeylerden bile mutlu olmak istiyorsun. daha bunu öğrenememişsin daha bundan şikayet ediyorsun. bekle güzel kardeşim kendine biraz daha zaman ver.
    ···
    1. 1.
      0
      Yalnızlığa aslında çok alışkın biriydim seviyordum da artık yalnız kalmaktan bıktım . Gündelik hayatta yalnız vakit geçirmek daha çok Hoşuma gidiyor ama bazen darda kalırsın canın sıkılır arayacak kimsem yok bu durum canımı çok sıkıyor .
      ···
      1. 1.
        0
        depresyondaki çoğu insan yalnız olduğundan şikayet eder ama yalnızlığın aslında ne olduğunu biliyor musun? önce onu bul kendi içinde.. bakma böyle konuştuğuma bende aynı durumdaydım ama yalnızlığı keşfedince ne kadar huzurlu olduğunu gördüm böyleyken dünyanın. bir nevi görünmezlik...
        ···
      2. 2.
        0
        Emin ol biliyorum ama onu artık yakalayamıyorum o kadar uğraştım arıyorum sabahın köründe Kalkıp gökyüzü ile konuşuyorum yalnızlığın o Eşsiz tadını aldığım zamanlarda bunu çok yapardım ama yok hiç bir şeyden keyif almıyorum artık kendimden kaçmaya başladım . Halbuki yalnızken kendimi keşfederdim şimdi herşey karanlık bir yer gibi .
        ···
   tümünü göster