/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2 -5
    Biliydim böyle olacağını, lakin şimdi mi? 18 yaşında mı? hayır.

    Henüz lise son sınıf yeni bitmişti. Yeni sevgilim, çok şaşalı bir şeydi. Benden önceki sevgilileri, edebiyatçı takılan aslında mal adamlardı. ikiyüzlülerdi. Ben hem edebiyatçı, hem akıllıydım, şuan ki gibi.

    Eğlenceli vakit geçiriyor, her yönden tatmin oluyorduk. Sütyen numarasını, hangi renk giydini ve hatta en son hangi iç çamarışını satın aldığını soruyordum. Alıştırmıştım onu artık bu sohbetlere. ciks hakkında konuşuyor, bizim nasıl olacağımızı dahi tartışıyorduk. Çukurdan günyüzüne çıkmış gibiydi onun hisleri, ben ise çoktan yaşamıştım bunları.

    Tüm sohbetlerimiz artık ciks konusuna çıkınca artık bunları doğal sevgimizle değiştirerek bu konuyu açmamaya başladım. Lakin bu sefer o çok değişti. Her tenha da bana sürtüyor, sinemada ellerimi omuzuna atmış saçlarını baş parmağıma dolarken o elimi göğsüne zütüyor "ne kadar da ateşli deği mi?" diye soruyordu. Arkadaşlar arasında yaptığımız pikniklerde tenhaya beni çekiyor, benim farketmeğimi sanarak kalktı mı diye kontrol ediyordu. Sonunda bu konuyu son kez açmaya karar verdim, evlenene kadar kapatmaya ve konuşmamız başladı;

    +:ben
    -:o

    + farketmediğimi mi sanıyorsun bu erotik hareketleri gelin?(babam anneme hep gelin derdi bende de alışkanlık oldu)
    - hangi hareketleri anlamıyorum?
    + (ona yaptığı, farketmediğimi sanarak yaptığı şeyleri anlatmaya başladım)
    - ama beni çok tahrik ediyorsun, giyinişin, yürüyüşün, omuzumu o ciksi öpüşün. tatmin etmeyeceksen, neden tahrik ediyorsun?
    + ben sadece doğal olalım diye şeetmiştim onları, tahrik mi oldun sen?
    - hem de çok fena, hatta... (diye uzayıp gidiyor)

    Ve sonunda patladığım(ız) nokta gelmişti;

    Babası ULTRA zengin olan bu gelinim, babasının arabasını sürekli alır, ehliyetim olduğu için anahtarı verir sürekli gezerdik. Bmw 520d sürmenin keyfinden gelini unuttuğum zamanlar dahi oluyordu. Bir gün bir arkadaşımızın "mütevazi" doğum günü partisine, evli çiftler gibi babasının 520 si ile gitmiş, arabayı valeye vererek daha içeriye girmeden fark ettirmiştik kendimizi. Yanyana otururken bu sürekli alttan elliyor, ben de artık ses etmiyordum. Çünkü ben de giydiği kısa eteği ara sıra çekip ellemiyor değildim.

    Eve dönüşte tenha bir yolda gitme tercihim onu daha çok kışkırtmış anlaşılan, şuan aklıma gelince onu anlıyorum. Yolun Sessizleştiği zaman da bana dönerek:

    - araba kullanmayı bana öğretsene, bundan daha iyi fırsat olmaz.
    + gız bu araba otomatik, ne anlayacaksın bundan? ama çok istiyorsan tut direksiyonu..
    - hayır ben senin KUCAĞINDA öğrenmek istiyorum..

    Açıkçası kendimi o an "araba kullanmayı bilmeyen kıza işe geç gideceğini bile bile araba kullanmayı öğreten fedakar johny s." gibi hissettim. arabadab indiği gibi kucağıma oturdu, kalçasını toparlamak için yaptığı birkaç kalça hareketinden sonra, benimki uçmuştu zaten. Yola bakamıyor, bakınca da o an ki zevkten bir şey anlamıyordum. O da ateşlenmişti, ben de. Ne yol ne araba umrumuzda değildi. Sonunda arabayı Uygun bir yere çekip stop ettirdim ve ona dönerek:

    + bunu yapmaya hazır mısın? (diye sormamla birlikte cevap almayı beklemeden gözlerindeki eveti görmüştüm.)

    Üstündeki ince buluzu kaldırmış, iki elime almıştım bile(onu:)).. acemice yaptığımız hareketler biri oldukça fazla kışkırtmaya yetmişti. öpüşmeyi bilmediği için saçma saçma hareketler yapsa da dilimle onu yönlendirmeyi başarmıştım. Sonunda arkaya geçerek evleneceğim kadın olduğunu o zaman henüz bilmediğim gelinim ile bir ilk yaşamıştık. itiraf edeyim ben daha önceden yaşamıştım.
    ···
   tümünü göster