/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    0
    hadislerin gerçekleri de vardır fakat toplam 500 tane olan hadis sayısı 1500e kadar çıkmıştır araya sahte hadisler de girmiştir. o yüzden hadisi şu anda bir insan bile yazabilir mesela siz bile. ama kuran-ı kerim doğrudan allahın emirleridir. bakınız müslüman ülkeler neden parçalanıyorlar sanıyorsunuz savaşlar çıkıyor? çünkü böyle cahil dinciler tarafından aldatılıyorlar kurandan kopmuşlar.
    ···
    1. 1.
      0
      Kurandada peygamberin mahşer günü şikaeyeti ümmetim kuranı terk etti diyo buda çok ilginçtir
      ···
    2. 2.
      0
      yani akıl alır gibi değil cidden. adamlar hadissiz kuran olur mu demekle kutsal kitaptan hadisi daha üstün tutuyorlar. utanmasalar kuranı kaldıralım işe yaramıyor diyecekler şerefsizler. hadisler birbiriyle çelişiyor ama kuranda bir tek çelişki yok ve gayet açıklayıcı. secde rüku namaz saatleri her şey açıkça yazıyor. başlığı açtığın için çok teşekkür ederim cidden çok büyük sevap işledin.
      ···
      1. 1.
        +1
        Zaten anlamıyorum madem herşeyde hadise bakıyosunuz kurnaa ne gerek var herşeye buhariden bakalım kendi içlerinde mantık hataları var
        ···
      2. 2.
        0
        öyle kardeşim. işte görüyorsun bu insanlar ne hale getirildi. zaten bunların böyle konuşmasının sebebi dinini bizzat allahın kutsal kitabından değil sahte şeyhlerden fetullah gibi sahte hocalardan öğrenmesi. benim imamım da hocam da kuran abi başka ahmetmiş mehmetmiş beni ırgalamaz.
        ···
      3. 3.
        0
        Aynen zaten öyle yaşsak şuan süper güçtük ama tarihimize bak barbarlık yağma kelle sayısı üsütn olan güçlü devletti ama şimdi aklı olan akzanıyo bunalrda akıl yok sanki tarihte kurulan devletler akıl üzerinemiydi aklın önemi ortaya çıkınca bütün tağutlar yıkıldı inş. kuran temelli bir inanış hakim olucak bu yüzyıl çünkü internet var ve halk yemiyo artık saçmalıkları
        ···
      4. diğerleri 1
    3. 3.
      0
      hala güçlü olabiliriz ama bu toplumla zor be kardeşim çok iyimsersin xd 12 yıldır hırsızları destekleyen bir toplum olduk. allah hala da destekleyenlere bunun faturasını ağır kesecek. atatürk tekke ve zaviyeleri din kuran düşmanı olduğu için kaldırtmadı bu salakları sahte şeyhler aldatmasın diye kuranın tefsirini yaptırttı diyanet işlerini kurdu. bu millet bunun faturasını kötü ödeyecek bundan kaçış yok.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster