/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +10
    Bende 1bucuk yıllık iliskimden ayrilmistim 2ay önce. önceleri çok zor lan panpa dayanilcak gibi olmuyor.Ben ilk ayrıldığımda çok cabaladim 2 Defa daha ayrıl barış oldu ama gene bitirdi. zaman gectikcce alışıyor insan. daha hala aklımda ama onu düşünürken eskisi gibi canım yanmiyo lan .bu işin çözümü yok panpa zamana bırakacaksın unutamicaksin belki ama alisacaksin. allah yardimcin olsun
    ···
    1. 1.
      +8
      Teşekkür ederim kardeşim. Hemen hayvanlar gibi etrafıma saldırıcam bu zamana kadar hiç aldatmadım ama şimdi yapıcam önüme geleni gibecem beni bekleyenleri gibecem bol bol onlarla konusucam hepsini gibecem.
      ···
      1. 1.
        +1
        Pampa benim iliskinin aynisi sendede var yapmadigim seyler yuzunden trip yiyorum surekli iliskide guven yerlerde
        ···
      2. 2.
        +1
        Aynı şekil panpa malesef ulan bi tak yapsam anlıcam haklı dıcemde haklı yanı yok
        ···
    2. 2.
      +1
      Başka türlüsü inanki olmaz hep içimde kalan şeyleri yapıcam etrafımda o kadar cok kasınan insanlar varki şimdi onlar düşünsün. Yaşımda 26 amk. gibmişim evlilik hayallerini daha 30 a kadar manita yapmam alayını giber atarım bu saatten sonra
      ···
      1. 1.
        +1
        Pampa diğer kızlara ayrıldığını söyleme, aramız kötü de sadece, kızlar sevgilisi olan erkeklerle birlikte olmayı seviyor. Kıskanç kaltaklar sürüsü
        ···
    3. 3.
      +1
      Henüz atlatmış sayılmayız be panpa.ama ilk ayrıldığımız günleri hatirliyorumda darmadagindim yaşama sevincim gitmişti .su anda pek var olduğu söylenemez ama eskisi kadar kötü değilim en azından.
      ···
      1. 1.
        +2
        Kolay kolay atlatamayacagımız belli şu an işteyim işi gücü bıraktım. eve gidip hayvan gibi uyumak istiyorum. Amaaa oyle yapmıcam kendime bunu yapmıcam. işten sonra binicem arabama dolascam deli gibi hayatı daha güzel yaşamak için elimden geleni yapıcam amk . Kim ulan bu kız kendini bulunmaz hint kumasımı zannediyor. Hayatını giberim onun. Otursun aglasın şimdi.
        ···
      2. 2.
        +3
        Allah seninde yardımcın olsun farketmezaq. Hakedeni hayatımıza sokarız haketmeyının hayatına sokarız panpa. Bu vakitten sonra böyle.
        ···
      3. 3.
        +2
        @yaralı duka kardeş yanlış anlama uzulmeni istemem ama senin olay daha çok sıcak .biraz vakit geçince bu dediklerini bile yapmak gelmiyor insanın içinden. kolay değil 2 yıl olmuş senin de elbet biraz çıkacak acisi.ama geciyo panpa meraklanma. madem insanız madem ki duygularımız var o zaman aşk acisinida doyasıya yaşamalıyız. yasamaliyizki acı çekip olgunlasalim bundan sonrakiler koymasin bize.
        ···
      4. 4.
        0
        Valla cok güzel demişşin panpa. Ama ben hemen gidip bugun bırseyler yapıcam ki sonra barısmak gibi bir durumum olmasın. O bunu gercekten haketmıyor artık. Ne isterse yaptım lan ne isterse. Krallar gibi yaşattım en lüx restoranlar en lüx mekanlar tatiller konserler. Krallar gibi yaşattım. Ama en onemlisi deli gibi sevdim. Ama gercekten cok canım yanmaya başladı artık. O yuzden hemen unutmam lazım hemen de aldatmak istiyorum
        ···
      5. 5.
        0
        Amk sende zerre akıl yok. 26 yaşına gelmiş adamsın evlenmeye yatkınsın bu kız manyak gibi deli gibi tripler atıyordu da sen ne gib yemeye katlandin ? Karınmı, kızınmı aq. Tez zamanda gönlünü birine kaptir merak etme geçer. Bide bu kızla evlendiğini düşünsene amk daha 30 u görmeden mezara koyar adamı.
        ···
      6. diğerleri 3
    4. diğerleri 1
   tümünü göster