/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 201.
    +10
    panpa o degilde bankamatikten tek güünde sadece 1500 tl çekilebiliyor. senin ise 15 bin kalmıştı.. nasıl tek seferde tüm paranı aldı ki?bankanın gişesinde çekmiş diyecem onada cüzdansız ve kimliksiz işlem yapmıyorlar. bence salladın ha bu hikayeyi.en azından bir ksımını.ama edebi kısmını iyi yaptın tanımlar betimlemeler iyiydi.
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      iste bana boyle sorularla gelin . bakin yazmadigim bir kisim daha cok tesekkur ederim panpa acikliyorum .
      kartin zaten 5 bininden sonra yeri geldi kendi harcamalarimi hatta herseyimi o karttan yaptim . Sonra kartin detaylarina baktigimda tek atmden degil o civarda ki tum bankanin atmlerinden ckmis parayi .
      ···
    2. 2.
      +5 -1
      amcık o işler atm lerle değil 24 saat içersindeki banka sistemiyle alakalı sallıyorsun bari başkasının hesabına havale yapmış falan deseydin yada cepbank tan havale falan deseydin... yalancı bin kurusu
      ···
    3. 3.
      0
      panpa olmadı be, o limit kartın günlük nakit çekim limitidir, 24 saat dolmadan istediği atmye gitsin 3ün 1ini alır, yani senin parayı sıfırlayamaz. Neyse belki de kaptırdığın rakam düşüktür, hikaye sonuçta bi yerde dramatize etmek mecbur.
      ···
    4. 4.
      0
      Salladın panpa zütünü yırtsa günde 1500 den fazla çekemez. kart çalınmalarına karşı alınmış bir önlem bu..attın biraz burda... birde babanın ölmeside atmasyon bence kafadan salladın sıçtın... neyse yinede okuttun kendini bin..
      ···
    5. 5.
      0
      baya salladın civardaki atmlerden çekti diyor ya daha iyi yalan mı bulamadın
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster