/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 26.
    +22 -2
    Kardeşim; Atatürk hangi dine mensup bilmiyorum bu konuda birsürü hikaye var. Atatürk müslüman olmasa bile sonuçta yaptığı şeylere saygı duymamız gerekir.Bir insanı ateist, mason v.s diye dışlayamazssın. Ailenin burada hata yaptığını düşünüyorum ama anlamasalar bile keşke sussaydın sonuçta babandır.Ben atatürk'ün müslümansa bile iyi bir müslüman olduğunu düşünmüyorum tabi bu Allah ile kendisi arasındaki konudur bizi ilgilendirmez. Teşekkürler.
    ···
    1. 1.
      +2
      sana hak veriyorum kardesim allah ile kulu arasina giremeyiz. ben onun fikirlerini anlamis birisi olarak hem askei yönünü hemde siyasi yönünü seviyorum. kimseyle siyaset yada din konusmam ama gelipte benim fikrimi ezmeye calismalari gücüme gitti. ben bu konuda taviz veren bi insanda degilim konustum ana baba sonucta karsi gelinmez ama tutupta abimin yaninda bana düsman gibi saf tutuyorsa ondada bi yanlis var en cokta saf tutmasi koyuyor ya zaten
      ···
      1. 1.
        +1
        Kardeşim ben babanın hatasını söylüyorum ki insanın gururuna dokunur böyle bir şey anlayabiliyorum.Ama yani bu işler yüzüne de aile satılmaz be kardeşim boşver düşünceleri kendilerine kalsın tartışmaya girmezsin birdaha sende.
        ···
   tümünü göster