/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +306 -97
    Olay dün öglen saatlerinde basimdan gecti. abim olacak lavuk bize gelmisti. annem sacda gözleme yapiyordu bizde yiyorduk konu zeki alasyanin ölümünden acildi.
    abimi görseniz kil herifin teki, cok konusur artisttir bi lafi 10 saat uzatir, herseyi ben bilirim ben en dogrusuyum tiplerinden.
    mason felan dedi zeki alasyaya pek iplemedim orasini bilemeyiz türkiyede cok sabetayist mason felan var dedim. en büyügü senin atatürk dedi. yok efendim atatürk kuran kagitlarini kese kagidi yaptirip bakkalara dagittirmis.
    bununla kavgaya tutustum, mason durusu felan dedi. türk durusu o dedim resimler gösterdim inanmadi. nihal atsizin bile öyle resmi vardir girip bakabilirsiniz. illa hakli cikacak ya c amcik amcik konusuyo, atatürk düsmanligi yapiyo.
    babam tam ak partili, dindar gecinir. baktim abimi destekliyo oglum kapayin konuyu diyip ayircagi yere. ulan maden atatürk dinsiz niye diyaneti kursun diyorum, o kadarda olsun diyor.
    zihniyeti bozuk bu herifin. birden sövmeye basladi hem bana hem atatürke. ulan atatürk benim icin hepinizden daha kiymetli dedim, özellikle senden kat kat degerli dedim isaret parmagimla gösterdim sinirlendi. ciktim gittim. simdilik bi arkadasta kalicam suan arkadasin laptoptan yaziyorum. ondan sonra evden esyalarimi alip basimin caresine bakarim. ben hayatta inandiklarimda asla kimseye taviz vermedim, vermemde sizde vermeyin.
    ···
   tümünü göster