/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +6 -1
    Beyler bugün anneler günü biliyorsunuz. Bugün için değil her gün annemizi mutlu etmemiz lazım ya hadi neyse..(hep kapitalizm oyunları bunlar).Olsun yine de hepinizin annesinin ellerinden öperim.

    Herneyse bugün vesilesiyle annemi, kardeşimi alayım da bir kahve içelim dedim. Caddede yürüyoruz..La bir baktım bir pankartın arkasında kadınlar uzerime uzerime geliyor. Biraz daha uzerime gelince kalabalık pankartın üzerindeki yazıyı okuyabildim."AKP KADIN KOLLARI ANNELER GUNUZU KUTLUYOR"yazıyor. Millete karanfil falan veriyorlar.Ve bağırmaya başladım sinirden"Lan anaları ağlatın ağlatın, başkannız ananı da al git diye bağırsın vatandaşına siz anneler günü kutlayın surtukler yazıklar olsun size "dedim. Kalabalık birşey demeden bana sert bir şekilde bakıyor bir kaç insan alkış tutuyor. Kadının biri inatla karanfil uzattı "ben istemem sizin çiçeğinizi vatan haini"dedim. kadın söyleniyor önden basıp gidiyorum. Arkama bir baktım annemin elinde karanfil"Sende bırak lan onu onlara mı kaldın"deyiverdim. tabi onunda sinirden kalbini kırmış oldum ama sonradan anlaştık.

    Kalabalıktan bazıları yuh bazıları alkış tutuyor, geçip gidiyorum.. Yahu haksız mıyım ne olursa olsun en çok analar ağladı anaları ağlatan bugün anneler gününü nasıl kutlayabilir?
    ···
   tümünü göster