/i/Devlet

  1. 76.
    -1
    Söyleyeceğin bir şey varsa söyle yoksa cahil cahil - mış , -miş li ilkokul çocukları gibi konuşma.

    Türkeş'i askeri okula yazdıran Hüseyin Sırrı Bellioğlu'dur. Padişah emrine karşı gelip ingiliz subaylarının dediklerini yapmayan Türkçü milliyetçi bir adamdır.

    2. cihan harbinde ordudan Türk soylu olmayanları nasıl bir sistemle temizleneceğini danışmak için Hüseyin Nihal Atsız'a mektuplar yazardı

    Kurmay Albay olarak çoğu komünün, kürdün ve yobazın anasını gibti

    Her siyasetçi gibi iktidar olabilmek için yaptığı yanlışlar var ama bu bizim aramızdadır kol kırılır yen içinde kalır azerbaycana gönderilen gönüllü bozkurt birliklerinin kurucusu da Türkeştir.
    ···
    1. 1.
      -2
      Şurda 3 tane ısrarla yazan kürt var 3'de birbirinden cahil amk. 12 Eylül döneminde idam cezasıyla yargılandı amk Türkeş. Hayatının çoğunu asker olarak vatan toprağında geçirmiş birisi 40 yaşından sonra siyasi yaptığı yurtdışı ziyaretlerinde mi eğitim aldı :dsda olum siz nasıl salaklarınız ya vallahi utanç duyuyorum
      ···
    2. 2.
      -1
      lan it irkçi muallak senin o solcularin kahtamini dedigin kisiler bizim onderlerimiz solcu onderler hepsi turktur cahil yobaz biz irkcilik yapmiyoruz anca klavye basinda yazda yaz klavye erkekleri;)
      ···
   tümünü göster