/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +1 -1
    1. her şey güllük gülistanlık olmadıgı için şükrediyorsun olsa etmeyeceksin kendin de söyledin bunu. e bu durum seni inançlı biri mi yapıyor şimdi?
    2. fakir insanlar olmasa da yardım edebilirsin herkese illa fakire mi yardım ediliyor?
    3. zor durumda birini görüp mutlu olan vicdanını gibeyim
    4. dünyanın kendiliginden oluşmadıgını bi yaratıcının oldugunu söylüyorsun tamam da bunun senin inandıgın dinin tanrısı olduguna nası bu kadar eminsin. din bilgin ilkokul seviyesinden ileriye gidememiş yazdıklarından belli oluyor. neyse benim de cevabım bu şekilde
    ···
    1. 1.
      -2
      1-dünyada yaşanan her şey kötü olsaydı iyi ne bilmeyip inançsız olurduk. kötü b (bkz: )irşey yaşadığımızda çözmeye çalışıp dua ederiz, çözülünce şükrederiz, çözülmezse becerememişizdir bizi bu inançlı yapıyor.
      2-ben herkese yardım ediyorum ama para yardımını tabiki fakire yapacağım. zengin birine neden para vereyim ona da manevi yardımcı olurum.
      3-zor durumda birini görüp yardım ediyorum fakat Allahım a şükrediyorum benim başıma gelmediği için. Sen şükretmiyorsan aklını gibeyim. Adam gibi anla liseli.
      4-benim dinimin tanrısı diye bir şey yok herkesi yaratan bir tanrının varlığına inanıyorum yanlış dindeysem ki böyle düşünmüyorum, en azından bir yaratıcının var olduğunu biliyorum. Kenei anlama becerini geliştirmelisin öncelikle, inancında yanlış anlayıp böyle sövüyorsun demek yazık.
      ···
   tümünü göster