/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
http://www.bbc.co.uk/turk...mi/2015/04/150416_ft_lira
  1. 1.
    +11
    şu anda yaşadığımız krizdir. Sebebi, nedeni, meshulu, sorumlusu akpartidir.

    1. En fazla değer kaybeden para türk lirası. Ne savaş olan suriye, ne yaptırım uygulanan rusya! türk lirası evet!!!

    Yok ya diyen andavallar için: http://www.bbc.co.uk/turk...mi/2015/04/150416_ft_lira

    2. Türkiyenin özkaynakları yabancıların elinde. Kendi yandaşına liberal akparti yalnızca kurumları değil ülkemizin, bizim derelerimizi, topraklarımızı, fabrikalarımızı bile yabancılara sattı. Sonuçta ne oldu? dımdızlak bir ülke olarak kaldık!!!

    3. Türkiye tarihinde (2002 krizi dahil) hiçbir zaman patatesin kilosu 2 dolar, etin kilosu 20 dolar olmadı. Tarım bitti. Savaş olan ukraynada patatesin kilosu 0.2 dolar bile değil.

    4. Hane halkının yüzde 90'ı borçlu. Kredi, kredi kartı borcu Türkiye tarihinin en yüksek oranında.

    5. Son 10 yılda dış ticaret açığı yüzde 500 arttı. ithalata dayalı suni bir ekonomi oluşturuldu. tabi ki üretmedikçe batan bir ekonomi.

    6. işsizlik yüzde 13. resmi rakamlarla tabi. gerçek işsizlik yüzde 20'nin üzerinde.

    Ama sizler bunları görmüyor, görmek istemiyorsunuz. çünkü tvlerde yazar kasa fırlatan esnaf defalarca gösterilmiyor. çünkü intihar eden, evine süt zütüremeyen babalar haberlere konu olmuyor. çünkü medya yandaş.

    Ama helikopter yapıyoz yeaaa diyen kepçük ağızlılara da bir çift lafım var. Sen saman üretemeyen bir ülkenin helikopter yapabileceğine inanıyor musun? tabi ki üretemiyoruz. amerikan merkez bankasının parasıyla fransadan, ispanyadan aldığımız aksamların vidasını sıkıyoruz. artık onu da yapamayacağız.

    haydi şimdi asfaltları duble yollara ekmek banın. lise ayarında olmayan dandik üniversitelerin sütunlarını dişleyin. 900 lirayla buzlu badem alıp zevki sefa yapın. Hadi hadi çekinmeyin loooo!

    http://www.irannewsupdate.../News/Economic-Crisis.jpg
    ···
   tümünü göster