/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +2
    Valla arkadasim kapida carpisma olayinda senin onceden kizin gordugu kavgayi gormesin diye karsilik vermemen bikere sacmaligin daniskasi. Kizlar kendilerini guvende hissedecekleri erkekleri secerler bu bazen para, şöhret,kariyer veya güçtür. Kizin sana kendini savun demesi de hicbirseyi hakli cikarmaz.

    O iliskiyi bitiren olay olduktan sonra tekrar baslayabilirmis sen hayir demissin. Simdi kizin sevgilisi var kizi da seviyorum diyosun yani burda cok buyuk bi sacmalik var lan. Seven adam alir karsisina konusur, iletisimsizlik gunumuzun vebasi amk. Kizin kafasinda kavgaci pgibopayt biri olarak kalmak istememissin ama carpisma olayinda aptal olarak kalmis olabilirsin bu direkt eksi puan.

    Sen simdi kizla hic konusma cunku siz ayrilmissiniz bikere bu bir
    Ikinci olarak kiz tekrar deneyelim demis o anki sartlarda reddetmissin simdi kizin sevgilisi var belkide lavugun teki ama olabilir sonucta onunda bi hayati var.

    Sen pusuya yatacaksin ve biriyle çik veya gozunun onunde flort et ama o gorsun. Eger sana karsi günlük olağanin herhangi tepki veriyorsa biraz daha bekleyip cekip bi kafede bi yerde okul disinda konusacaksin hersey sifirdan baslamayacagi icin bu sefer imajini iyi belirlemen gerek.

    Not:eski bir playboy
    ···
   tümünü göster