/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +3
    Yas 12 bundan 11 sene once.

    Okulda Cumartesi halı saha macı vardı sınıfca neyse gittik. Bitane Yunanistan'dan gelme bi cocuk var turk ama. O dönemler yunanlılar cok zengindi bunun babasında çiftçi durumlar baya iyiydi ne gibime geldiyse turkiyeye. Neyse amk bizde memur cocuguyuz 4 kardesiz bide en küçüğü ben.

    Bu çocukla aram iyi baya tabi. Geldi bana kahvaltı yapmadım halı sahaya gitcek servis kalkcak simdi gel surdan borek alalım dedi. Bende vay amk borek ismarliyo dedim kıymalı hemde. Ne bilelim biz kıymalı böreği amk. Peder memur durmadan borc oduyo zeytin peynir en fazla.

    Nese gittik aldık bindik servise ben hadi yiyelim demesini bekliyorum nasılda acım amk. Indik halı sahaya girdik baktım bu gitti bi köşeye gizlice yemeye basladi bende izledim arkasından. Tam anlatamadım ama sanki beraber alıp yiyelim gibi çağırmıştı beni.

    Bunu anneme anlatmıştım aksam ertesi gun babam kahvaltıda gitmiş 2 kilo kıymalı borek almıştı boğulana kadar ye simdi essek sıpasi niye bana soylemiyosun demişti. Annem sonra söylemişti babam 1 hafta cepte 5 milyonla gezmiş. Sonra maaşı almıştı o ayrı. Dinlediğiniz icin teşekkürler *
    ···
   tümünü göster