/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 151.
    +1
    Kardeş görmüyor musun olay ne kadar kurgu zaten. Yok bu binmiş yaşlı adam için bukart basmış da , sonra herkez buna gülümsemiş de felen filan
    (Bu arada bursada 65 üstü yaşlılar otobüslere ücretsiz biniyor , hadi kartı yoktu amcanın bu çocuğa para vermeyi teklif ederdi)
    Adam girmiş kart basmamış (hani kürtler kötü ya) , sonra tak gibi kokuyormuş da (kürtler pis ya hani). Sonra buna ve çevresindekilere türklük aleyhinde söylenmeye başlamışmış.

    Kardeşler kusura bakmayın ama bu türk milliyetçisi damarınız , karşıt bir kürt milliyetçisi damara neden oldu ve oluyor.
    Sizden ricam , en azından bu ırkçılığınız için Allah Allah ve tekbir sözlerini kullanıp dini alet etmeyin. Çünkü inandığınızı söylediğiniz din bütün müslümanların kardeş olduğunu ilan ediyor ve ırkçılığı haram kılıyor size.

    Ama yok ben dine inanmıyorum , ateistim veya deistim diyorsanız size diyecek sözüm yok. Sadece insan olmayı ve fikirlerinizi sorgulamaya davet ediyorum sizi.
    (Şimdi birileri çıkıp beni pkklı olmak ile suçlarsa büyük ayıp eder , zira kürt milliyetçiliğinden de bütün ırkçılıklar gibi nefret ederim)
    ···
   tümünü göster