/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
http://www.karsigazete.co...-kovuyorsunuz-h38894.html
  1. 1.
    +7 -1
    harcayıp kendi halkının suratına bile bakmayan, üstüne bir de göz göre göre onlardan hayatlarını, hayallerini ve paralarını çalan bir çobana sahipsiniz. çok istediğiniz şeyler bir bir oluyor işte, yıllardır kendinizi mahvetmeyi derinden arzuluyordunuz. umarım daha da beter olursunuz, böylesine şuursuz ve onur yoksunu bir yaratık topluluğuna böyle bir çoban müstehak.

    şöyle buyurmuşlar;

    "bugüne kadar suriye’den gelen misafirlerimiz için harcadığımız meblağ 5.6 milyar doları buldu. şimdi buna bile göz dikenler bizim suçlamak için seçim malzemesi haline dönüştürenler var. allah aşkına bizim töremizde misafire kapı kapatmak var mıdır. bizim töremizde eldeki imkanı mağdurdan esirgemek var mıdır."

    elin suriyeli araplarına taku takuna harcanan, tabi ki bizim vergilerimiz de içeren bir paraya göz dikmemiz ve hesap sormamız suç olmuş beyefendilere göre. seçim malzemesi yapılıyormuş. bunu goebbels'in görse elini öpeceği, propagandanın, manipülasyonun, algı yönetiminin kitabını yazan birisi söylüyor.

    törenizi de dininizi de kitabınızı da alın gibtirin gidin kendiniz tanrınız ile aranızda yaşayın. benim hayatıma ve hayallerime müdahale edemezsiniz. o suriyeliler benim vergilerim ile yaşıyor ve benim halkımın çocuklarının dört senede varını yoğunu verip çalışıp kazandığı üniversitelere sınavsız girebiliyorlarsa, ruhsatsız ve vergisiz dükkan çalıştırıp ülkenin ekonomisine zarar veriyorlarsa, her gün bir çok yerde en az bir tane olay çıkarıyorlarsa, benim insanlarıma zarar verip onları öldürüyorlarsa ben bundan hesap sorarım. ve evet, bu ülke benim bağım, ve o suriyelileri de, sizin gibi dinci yobaz ve aşağılık manipülatörleri de kovuyorum.
    ···
   tümünü göster