/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +22 -2
    AMK ergeni kurtuluş savaşında Karşılıksız yardım yapmışlardır ülkeye depremde kötü Günlerde orda mili yas ilan edilir.bi pakistanlıyı senini gibi 1000 gavata değişmem pakistanın nükleer bombaları Ananın anına girsin .
    ···
    1. 1.
      +2 -3
      Sus lan amk mankurt ergeni Kemalist Fahişe çocuğu seni anası belli babası 50 Balkan çingenesi alagavat seni bacısının kızlıgı bozulduğunda parti yapan ailenin sivilce yüklü bini seni. pakilerin zütündeki tak kadar değerin yok biz Türkler için mankurt bin.
      ···
    2. 2.
      0
      amsever anani Kemalistler gibsin huur çocuğu araplar yardim yapmismis daha çok arkamızdan vurdular ingilizlerle işbirliği yaptılar azerbaycan bize destek sağladı sadece
      ···
    3. 3.
      +1 -1
      Mankurt kim oldugunu geçmişini unutana denir huur evladı kemalist(gerçi senin ne geçmişin olacak 1923te Türk olan Balkan çingenelerindesndir) Türk iyiliği unutmaz pakistan zor gün dostudur Pakistan Türkistan coğrafyasındaki kardeşlerimizdir Gazneliler hatta daha öncesinden beri böyledir senin gibi soysuz kılıçartıgı kamalist bi alagavata laf söyletmeyiz. ulan huur çocuğu savaş teorisi yapılan sitelerde gâvurlar bile Türkiye ile savaş durumunda Pakistan bunlara nükleer Silahları verir onlarıda Türkiye'nin Sayın derler sen ne diyon amk soysuz çaşıt Özenti kamalist iti.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster