/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +1
    sokağa sıçıyorlardı demedim dikkat et ingiltere'yi asırlarca saçma sapan din adamları ile halka büyük haksızlıklar yapılarak büyüdü. kast sistemi vardı. ne zaman laiklik geldi o zaman medeni olmaya başladılar yoksa ingilterenin büyük bir geçmişi medeniyetsizlikle geçmiştir.
    ···
    1. 1.
      +1
      evet senin şu an ülkende yaşadığın durum asırlar önce bitirilmiş. hatta mesela bakıyorum 1800 lü yıllarda maden kazası olmuş (:
      ···
    2. 2.
      +1 -2
      Abdülhamid Han zamanında Prens Bismarck'ın Abdülhamid Han a bir sözü vardı:Dünyada 100 gram akıl varsa bunun 80 i onundur(Abdülhamid Han)

      Şuan ki iktidarı beğenmeyebilirsiniz ama Abdülhamid Han ın projelerini şimdiye dek 2 kişi hayata geçirdi biri Rahmetli Adnan Menderes diğeride Recep Tayyip Erdoğan.şu anda kullandığınız marmaray olacak olan 3.Köprü istanbul da yapılan dünyanın en büyük havalimanı devletin büyüdüğünü göstermiyor mu sence??iMF ye borç veren istediği şeyi alamayınca ecevit gibi boynu bükük olmak yerine tavrını belli eden bi adamdan bahsediyorsunuz Osmanlıdan sonra ülkeye faydası olan kişiler M.K.ATATÜRK,Turgut Özal, Adnan Menderes,ve şimdiki partidir bunu inkar edemezsiniz Mhp Dsp Anap dönemi zamanımda Telekomünikasyon Cumhurbaşkanı'nın telefonunu borcu olduğu için kapattı sen yaşının gerektiği şeyleri yap. Bırak siyaseti tecrübeli okumuş kişiler yapsın.
      ···
    3. 3.
      +1
      Mükemmel bir şeymiş gibi anlatmaz mi bide bu dediklerini yapsa nolur ülkede milyonlarca issiz aldiği maaş yedigine yetmeyen işçiler varken. sinemaya gidenlerden "eglence vergisi" alan birisinden bahsediyoruz. adam yaptirdigi saraya milyonlar harcadi adamin sarayinda su içtiği bardagi 1000 lira lan. sarayında yüzlerce odasi var bi halta yaramayan. Sen hala havaalanı yaptirdi diye sevin. iyi lider de. Topladigi vergilerle yaptirdi o sarayi adam herşeyin vergilerle hallediyor cebinden 5 kuruş para cikarmadan. Allah askina bos muhabbet yapmayin surda. Milletvekiline zam yapiyor memurları işçileri düşünmüyor onlara parayi nasıl yetistiricez diyor malum sarayini nazil gecindiricek başka turlu.
      ···
    4. 4.
      0
      Unutma kardesim Atatürk zamanindada milletin ayagina giyecek carigi yokken Atatürk'ün arabasi varmis savanora yati varmis kurk giyiyomus ama bunun sebebi diger ulkelere gucsuz gozukmemek bundan onceki iktidarlari diger ulkeler her zaman kucuk dusurduler ama RTE buna izin vermior senin secimini bilemem ama bunlari gozden gecir
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster