/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 201.
    +1
    Bi kız arkadaşım vardı, kız olduğundan mütevellit sadece yiyişiyoruz.

    Ben bunların evinde kalıyorum her haftasonu,bi gece 2mizde alkollüydük bayaa bi alkollü ama. Neyse yiyiştik elleştik falan ben bi ara bunu domalttım napıcaksam sanki aq,lan git şeytan, zütü parmaklıyodum zatende baktım iyice zevke geldi gerinerek domaldı aq karı. benm parmak komple girdi içeri zorlasam eli sokucam aq.Neyse baktım parmak iyice hızlandı benim lan dedim yapsammı aq en azından azcık bi yokliyim yok mok yapma der en fazla, zaten diodu önceden dedim kendi kendime.
    Lan tuttum dalgayı azcık dokundurdum ittirdim ileri doğru baktım ses çıkarmıyo, zaten kafası leyla iyice inlemeye başladı bu,girmez diye parmakla dahada açıyorum 2 parmak sokup döndürüyorum falan içerde ama içimdeki bi yerde yapma lan sakın diyo. Neyse parmak ilerde bişeye takıldı aq gırç gırç sürtüyo dedim hay aq tak bu piii yaptım içimden ama kafa nasıl güzelse devam ediyorum ben o tak sürekli çarpıyo parmağa.
    Dedim ya herro ya merro sokuyorum ben. Yasladım yine dalgayı ama alkolün etkisiyle sertleşmemiş tam olarak.Lan itiyorum itiyorum yok girmiyo. Sert olsa girecek eminim aq ama sert değil hay gibeyim dedim şansımı. Karı çıldırıyo altta ben orda fırsatı kaçırıyorum. Beyler abartmıyorum en son iş öyle bi hal aldı ki,sol elle dalgayı tutuyorum, sağ elimlede üstten baskı yapıyorum ki kayıp yukarı fırlamayı engelleyiyeyim mühendis zekası aq çünkü her itelediğimde gib yukarı kayıyo.En son vazgeçtim olmayınca belkide iyi yaptım dicektim ki aq kız o pişmanlık duymamı belirten cümleyi kurdu.

    Belkide sen beceremiyosundur demez mi aq.Lan çıldırdım yok böyle bişi, gibemiyorumda karıyı dümdüz edicem o haldeyim, dedim çok yapan oldu herlde iyi biliosun bu işleri ama kaldık bikere altta, keşke daha zorlasaydım diyorum kendi kendime çok pişmanım aq.
    ···
   tümünü göster