/i/İnanç

İnanç
  1. 51.
    0
    Öyle bi hayat görüsü yok kardes adam insanligin getirdigi ahlakdan dolayi hic bir turlu pisligi Yapmaz (cogu dinin getirdigi sapkinliklar gibi seyleri yapmaz )
    2. Si ise bu din deildir zaten tanrinin olmadigini. biliyolar tanri. yoksa dinde yok.
    Yanlisim varsa. duzeltin
    ···
    1. 1.
      0
      tanrı yoksa hiç bir şey yok topram. peki ne ahlak getirmiş ateistler bana söyle ? şu düşünceni bile allahın sayesinde açıklıyorsun. ben kendini ilahlaştıran kendinden başka hiç bir güç kabul etmeyen her kişiden her türlü pislik beklerim bencil olurlar herkesi çıkar için satarlar. yüzüne açıkça konuşuyorum genel olarak. hakaret olarak algılama.
      ···
    2. 2.
      0
      Ateistlerin bi ahlak getirdigini soylemedim insan olmanin getirdigi ahlakla yasadiklarini soyledim
      2. Si ise ateistlerin kendinden. baska.guc. kabul etmediklerini sanmiyorum adamlar herkezi esit goruyor yani En azindan ben boyleyim sahsen hic egoist deilimdir sevmedigim insanlara karsi bile bencil deilimdir. nefret ettigim 1 2 kisi haric her turlu. pislikten kastin ne bu arada ??
      ···
    3. 3.
      0
      kuranın getirdiği gibi kimse ahlak getiremez zaten. herkes insan fakat senin dediğine göre herkesin ahlaklı olması lazımdı zaten allahın doğru yolu göstermesine gerek kalmazdı. çünkü dünyayı yaratan bir yaratıcı her şeyi biliyor demektir ee yaratılan bilemeyeceğine göre doğru yolu da yaratıcının göstermemesi mantıksız olurdu. mesela adam çamaşır makinesi üretiyor nasıl doğru kullanacağını da bilmen için sana kullanma klavuzu veriyor. yani tabiri caizse makinenin yaratıcısı sana yol gösteriyor. ateistler insan hep üstündür insan üstü bir şey yoktur diyorlar yani tanrı yoktur. herkes üstünse o zaman herkes birbirine üstünlük taslar herkes kimseyi takmazdı. halbuki insan bir keneden veya sivrisinekten bile mikrop kapan aciz bir canlı. pislikten kastım her türlü günaha meğilli olmaları. çünkü hayat onlar için bir kere var öldükten sonra hesaba çekilmek yok. mesela haksız yere adam öldürdüğünde cehenneme gideceğini düşünen biri yapmaz ama ateist yapmaya daha meğillidir her zaman.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster