/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1
    bende de var o ben de dediğin özelliklerdeyim hemen hemen. ama bunu aşmak senin elinde. organizasyonları sen planla. bugün şunu yapalım vs. bunu eline alırsan arkadaş grubunda yükselirsin özgüven depolarsın ortamlara daha hızlı alışır daha rahat olursun.
    ···
    1. 1.
      0
      Genelde olan durum şu; ben fikri ortaya atıyorum organizasyonu arkadaşlar yapıyor.bu durumda fikrin kimden çıktığı ne olduğu kimsenin umrunda olmuyor
      ···
    2. 2.
      +1
      organizasyonu senin yapman lazım panp. fikri atman değil. fikir basit zaten en fazla ne olabilir yani. her zaman gittiğiniz kafeye değil de başka bi mekana zütür tabi mekan züt olmasın amk hoşlarına gitsin orda takılsınlar bundan sonra senin düşüncelerine daha çok güvensinler böylece. sıkıntı senin ileri atılmaman değil geriye çekilmen insan beyninin bir oyunu bu. seni 2 adım öne zütürmek yerine 1 adım zütürür sen tatmin olursun ama insanlar umursamaz. 2. adım için biraz daha kovalaman gerekiyor. 2 adım birden atacaksın insanlar sana saygı duyacak. arkadaşlarına senden bahsederken " evet o da çok değişik bir insan zevkleri çok iyi" diyebilmeli. insanlar insanları zevklerine/düşüncelerine/ görünüşlerine ve davranışlarına göre sınıflandırır.
      ···
   tümünü göster