/i/Tespit

  1. 26.
    0
    1) incideyiz benim güzel kardeşim. Ekşici üslubuyla yazacak olsam gider ekşide takılırım. Buradaki tek hakaret "liseli"dir. ben hiç liseli demedim sana.

    2) adamlara hala vatan haini diyorsun. Vatan haini olmadıklarını idda etmek için söylemiyorum bunu. üsluptan bahsediyorsun ya hani. işte sen bu üslupla bir gıdım sorununu çözemezsin. Kürtçe "ıslık" (dikkatini çekerim bak "ıslık") çalıyor diye insanların karakollara çekildiği bir ülkede sen, sana itiraz eden adamı vatan haini diyerek kestirip atamazsın. Anlaman lazım karşındakini, aynen bulgaristanda çinde yaşayan türk soydaşlarımızı anladığın gibi. Aksi halde "yaaa bunlar hep abdnin oyunu" diye ağlamaya devam edersin.

    3) kitle bilinçlenmek istemiyorsa zütüne giren yannanı hak etmiş demektir. Çocuğu bütün kışı sokaklarda terlikle geçiren, eve esnaftan aldığı yemek artıklarını zütüren, çatısı delik bir kulübede yaşayan adam kalkıp "ya adamlar ülkemize saray yaptı koskoca, yemiyor çalışıyorlar" diyorsa kuaura bakma ama o adamın zütüne bir de ben yannanımı sokarım. Yaşın kaç bilmiyorum ama bir süre sonra insanlara laf anlatmaya çalışmaktan usanıyorsun. Çünkü mümkün olmadığını görüyorsun. Mesela evrim var ya da yok orası ayrı mesele ama "şu çamaşır makinesi niye evrim geçirmiyor" diye soran üniversite mezunu bir insana, laf anlatamayacağını görüyorsun.

    4) proto-türk ve abdnin tüketim toplumu olduğu konuları dışında söylediklerine karşı çıkmadım. bunların salt abdnin suçu olmadığını söyledim. sen sürekli domalmış durursan bugün abd giber yarın belki zimbabwe yönetir dünyayı bi de üstüne onların zenci yannanını yersin. Domalma gibmesinler. Açık ve net
    ···
   tümünü göster