/i/Devlet

  1. 1.
    +3 -16
    Sen evet sen etrafına bakma hiç şu an hiç korkmadan acaba anal mı izlesem hardcore mu yoksa gangbang mi diye tereddüttesin biliyorum. Bu tereddütü hiç acaba bugün sabah Namazına camiye mi gitsem yoksa evde mi kılsam diye Yaşadın mı?

    Ya da hiç bugün Allah için ne yaptım diye düşündün mü başını yastığa koymadan önce ? Şimdi sen hiç ahirette yargılanmayacakmış gibi belkide babasının prensesi bir Ukraynalı hanımefendinin nasıl grup yaptığını. yahut annesinin kıymetlisi bir Rus'un nasıl sakso çektiğini izliyorsun o elinle hafif hafif okşadığın gibin ahirette dile gelipte bir gün rahat bırakmadı binlerce çocuğu öldürdü dediğinde ne diyeceksin merak ediyorum.

    Hadi Allahtan korkmuyorsun zındık kanunlardan da mı hiç çekinmiyorsun he ? Suç ulan bu yaptığınız bir gün memur efendi kapınıza geldiğinde babanıza ne diyeceksiniz ? Özür dilerim Babacım abisinin değerlisi bir kadının stepbrother sex stepsister adlı ferresinu izliyordum mu diyeceksin ?

    Derhal dine dönmenizi ve yüreğinizde kaybolmaya yüz tutan iman aşkının artmasını temenni ediyorum. Kabir azabınızı hayal bile edemiyorum huur çocukları
    ···
   tümünü göster