/i/Anket

  1. 26.
    +4 -2
    Ulan huur cocuklari bilmediginiz konularda yazmayin ulan.Ic mimarlik(Autocad,3dmax vb)modelleme programlarini ogrenirsin abiniz gibi hatta hem okur hem para kazanirsiniz ogrenciyken mimar ve ic mimarlara proje cizer pafta basina para alirsiniz paranin amina korsunuz.Ic mimarlik dekorasyon degildir sayin amina koduklarim.

    Mezun olduktan sonra Is imkani genistir. Zaten şu 3d max,v-ray bildinmi.

    Is ararken referaslara microsoft serfitikani koyarsin girersin işe. Piyasa hakimiyetin olur. Yapi fuarlari vs kosturursun.

    Bol Cevre edinip kafa dengi mimar, insaat müh.vb alanlarda sektorlerden arkadaslarinla
    Kendi ofisini acip kendi ekibini kurup disariya proje cizebilirsin. Yada firmalarla anlasip ufak ufak gidersin.

    1 seneye kalmaz altina cekersin 2.el Bmw x5 i.
    Gel abini dinle gir ic mimarliga.Ama neyin ne oldugunu ve is imkanlarina gore gir.Her ikisindede Pc cizim programlarini muhakkak iyi sekilde bil ozellikle mimarlik veya ic mimarlik dusunuyosan. Mimarda olsan ic mimarda olsan insaat firmasinda yapacagin is hemen hemen ayni amk. Tasarim,yaraticilik, insan pgibolojisi, empati kurma ve vizyonun varsa ve kendini gelistirirsen para da işte seni bulur.

    Ama sen zaten bu arastirmayi burada yapiyorsan bu kafayla anca kareli gomlek giyip muhendis olursun Mezun oluncada tecrubeli eleman isteyen is verenden kariyer nokta netten is bakarsin.

    gelecegini dusun.is olanaklarina gore kendine yatirim yap.Ona gore bolum sec.
    ···
    1. 1.
      0
      Sadece 1. Ve son paragrafı yazsan yeterdi
      ···
      1. 1.
        0
        Sahibi oldugum ve ekmek yedigim meslege cahil cahil yorum yazanlaraydi cevabim kafada sekillensin fikir olsun diye uzadi tabi.
        ···
      2. 2.
        0
        Sende haklısın tabi
        ···
   tümünü göster