/i/Devlet

  1. 51.
    -2
    Angus ları diyorsun değil mi biliyorum ama diğer ülkelerde domuz eti de çok kolay yetiştirildiği için tercih edilir(ancak etinde hastalık riski çok yüksektir) domuzlar herşeyle beslenebilir ve hızlı kilo alır o yüzden yetiştirmesi pek sıkıntılı olmaz..
    Aklımdayken söyleyeyim kendimde bizzat bikaç kere şahit oldum hayvanın en pis yerlerini bizim ülkemizde bile ete karıştırıyolar kaç kere haberlere konu oldu gerçi ne kadar doğru orası ayrıda şu bir gerçekki temiz güzel et yemek istersen hayvan gibi para ödemen şart..
    En azından bizim ülkede daha az yapılıyor ete sakatat karıştırma..
    ···
    1. 1.
      +1
      ulan beğenmediğin domuz etinin 100 gramında 26 gram, hastası olduğun inek etinin 100 gramında 20 gram protein var. bu domuz bu kadar kötüyse neden hergün allah binlercesini yaratıyor? nasıl bir kafanız var arkadaş
      ···
    2. 2.
      0
      Bende anlayamadım asıl sende nasıl bi kafa var dünya da iyi olan bir tane hastalık biliyormusun? ben bilmiyorum en basiti grip o bile öldürebiliyor bunun gibi sana binlerce kötü ama Allah ın hergün yarattığı şeyi sayabilirim.. Niye? hepsinin ekosistemde yeri var..
      Onun dışında domuz yaz da bi araştır klavye delikanlısı domuz hepçildir hem ot hem et yer aç kalınca da seçmez kendi takuna kadar herşeyi yer(kendi yavrularını yiyen türler vardır) sosyal davranış olarak asla eş seçmez hatta cinsiyet ayırtetmez..
      Ben bu kadar bulabildim o kadar seviyosan sende yazda bende öğreneyim nasıl bi nimetmiş şu domuz..
      ···
   tümünü göster