/i/Oyunlar

Hayat bir oyundan ibaret değil midir ?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +47 -1
    ulan huur çocukları hani dalmıyorduk birbirimize? ben nerde yannan amcık nickli adam görsem uzaklaşıyorum kassın diye. ulan 5. sıradayım kendi halimde takılıyorum 1. sıradaki türk bana dalıp gibiyor. dıbına kodumun çocukları iyilik de yaramıyor size.

    edit: beyler çok ciddi söylüyorum, yanınızda türk nickli biri varsa dikkat edin. bazıları harbiden yardımsever ama bazıları katmerli huur çocuğu oluyor. olay şu; herifin biri space'le 4'e bölünmüş halde dolanıyor. köşelerde saklanmaya çalışıyor. bir parçasına dalsam 4'ünü de alacam anlayacağınız. bu huur çocuğuna, sırf türk diye dalmadım ve dalmadığım gibi dalanları da engellemek için yanında dolaştım. milleti uzaklaştırdım. sonra ne mi oldu? bu huur evladı 4 parçası birleşince bana daldı. oyundan soğudum lan.

    özet; bu oyunda türkler 2 şekilde oynuyor. ya çok yardımsever ya da katmerli huur çocuğu. dikkatli oynayın. ya da en iyisi oynamayın.

    edit2: takım yapan huur çocuğu ekşiciler, sizin ta ananızın dıbını gibeyim. zütünüz niye yemiyor lan tek gezmeye? nerde bi ekşici görsem arkasında tokmakçısıyla geziyor. korkak huur evlatları!
    ···
    1. 1.
      0
      harbi amk ya ben türk görsem yardım ediyorum
      ···
      1. 1.
        +3
        Benim işim dinsizlerle. Turkey bölümünde, ateist diye birini gördüm sonra Din Nah Yalan! nickiyle girdim oyuna. Bi baktım türkler yemiyo beni. Allah korkusu olm naparsın *
        ···
      2. 2.
        0
        Sonra böyle videolar türüyor.

        https://www.youtube.com/watch?v=aLAYy-vvFAc
        ···
      3. 3.
        0
        bi gibime benzemiyor
        sinir krizi geçiriyorsun
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      0
      http://i.imgur.com/BHnGhff.png[/img ]
      ···
   tümünü göster