/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +2
    http://i.imgur.com/0VMYZn6.jpg
    http://i.imgur.com/kjN6fPK.jpg
    http://i.imgur.com/nA6ScB6.jpg

    Sadece çelişki değil saçmalıklarada bir sürü örnek veririm.
    http://kuran.diyanet.gov.tr/Kuran.aspx#4:34
    http://kuran.diyanet.gov.tr/Kuran.aspx#33:32
    http://kuran.diyanet.gov.tr/Kuran.aspx#33:53

    Şimdi burada yazanlar evrenin yaratıcısı sonsuz güçte bir varlığın söylediği sözler olabilir mi?
    Kuran tüm insanlığa inmiş evrensel bi kitap değil mi sözde. Ahzab 32-53 de yazanların ne evrenselliği var şimdi. Allahın işi gücü yok peygamberin karılarına namuslu olun diye ayet mi yollayacak. Ya da burada yazanlar sonsuz güçte bi yaratıcının değilde karılarını kıskanan bir arabın sözü mü ?

    http://kuran.diyanet.gov.tr/Kuran.aspx#18:86 Bu ayette güneşin siyah bir balçığa battığı yazıyor. Tabi senin gibi cahiller bunu bile 1400 yıl önceden bilinmiş bir mucize olarak algılıyo ayrı mesele.

    Ayrıca en başta verdiğim resimlerle ilgili şöyle diyebilirsin; 'diğer peygamberlerde aslında islamı anlatıyodu ama onlara inen kitaplar bozulduğu için yenisi indi.' Böyle diyeceksen en baştan cevabını veriyim. Hem incil ve tevrat değiştirildi, hem de onlarda da islam anlatılıyo dersen söylediklerinde kendinle çelişirsin. Yada değiştirilmemiş incil ve tevratı buldun da bizim mi haberimiz yok.
    ···
    1. 1.
      -2
      islam evrenselse niye anneye babaya saygıyı öğütleyen şeyler var anasız babasız olanlar yok mu niye kadınların özel günlerinden bahsetmiş erkeklere ne bundan ne mal herifsin lan bravo çökerttin islamı
      ···
    2. 2.
      -1
      @9.2 ilk attığın resimler hakkında sağlam kanıtlarım yok araştıracağım ancak altındaki bağlantılarda dediğin gibi onlar sadece sıradan bir arabın karısını kıskandığı için ettiği boş laflar değil bütün ümmetine örnek olması gereken her hareketi her sözü dikkatle söyleyen birini ve tabiki eşlerini muhafaza etmek için..
      Sence de onarın yaptıkları ufak hatalar bile dalga dalga büyümez mi?
      Hata meydana gelmeden en başından engellenmiş olması seni bu kadar mı rahatsız etti sen de bana bunu açıkla..
      Kur an kendiyle çelişiyor diyorsunda anlayamadığın 3-5 satırla koskoca 666 sayfalık islam rehberini çöp olarak nitelendiriyorsun..
      Hiç baktın mı incil e Tevrat a Zebur a apaçık insan eliyle yazılmış yerleri var tamdıbına bakmasıysam da bu kadarını bir çocuk bile farkeder..
      Hadi diyelim Kur an da yalan incil de diğerleri de o zaman doğruyu arayıp bulmak insanın kendisine düşer bu zıvalıklarla yetinme boşuna..
      OKUYANLARDAN VAKTiNi ALDIĞIM iÇiN ÖZÜR DiLiYORUM DiKKATE ALMALARINI RiCA EDiYORUM...
      ···
   tümünü göster