/i/İnanç

İnanç
  1. 301.
    +2
    anlaşıldı "hell sing" sende okuyamama okusanda anlayamama hastalığı var.
    sen hangi cem evine elinde rakıyla giren adam gördün ? bana göster belgele ben gotume sokacam o rakı şişesini. sağdan soldan duyduğun hurafelerle gelip burda ötme bik bik.

    ben cemde hiçbir sahabeye küfür edildiğini duymadım. zten o tarz işlere giren adamı merak etme aleviler düşkün ilan ediyor ve bi daha kimse yüzüne bakmıyor bile. siz ne yapıyorsunuz ? hooop başkan yapıyor üstüne bide adamcağızın narin poposu acımasın diye altın kaplı klozetlerde sıçırtıyorsunuz. yalansa yalan de ?
    ha ayrıca ben cem evınde kufur eden gormedım evet. ama camide alevilerin katli vaciptir diyen imam sıfatının s sine layık olmayan orrrospu çocuğunu gördüm. sonra seninde o soydan geldiğini tahmin ettiğim huur çocukları gitti canlı canlı adam yaktı. gitti canlı canlı mahalleyi katletti haberin var mı hiç bunlardan ??? sen git sağda solda ayy israil şunu öldürmüş ay bunu öldürmüş diye ağla yardım topladığını zannedip zwenginin bardağına biraz şarap ekle.

    haberin varmı geçen ay nijeryada 1500 tane Müslüman üni öğrncisi teröristlerce öldürüldü ? bilmessin neden sen gidip hülolooooğğğ çekmekle meşgulsün .

    karılı kızlı ibadet diyor hala. e camide karılı kızlı ibadetin babası var. 1500 tane erkek aşağıda. 200 tane arada çarşaf olan bölmede karıyla dans ediyor birlikte domalıyorlar oyşşşş. ne güzel ifadeler değil mi bunlar. madem öyle bende böyle düşüneyim nasıl ???

    ha sırf senin kanın sütün bozuk diye ben diğer sunni kardeşlerime düşmanım belleme. bizim allahımız peygamberimiz alimiz demiyor insan ayır lolololo diye.

    ha son bi abi tavsiyesi sana : git bi imama bu dediklerini anlat. benden çok o gibecektir seni. zira senin inandığın mezhep sunnilik değil inandığın dinde Müslümanlık değil. Müslüman adam ayırt etmez. farklı olana zulmetmez küfür etmez. gül uzatır. senin gibi içi dolu küfürler hakaretler değil!!
    ···
   tümünü göster