/i/Tespit

  1. 76.
    +1 -1
    üstte arkadaşlar da senin gibi düşündü onlara da aynıc evabı verdim panpa.

    tövbe et boz, tövbe et boz nereye kadar panpa? o zaman hristiyanlardaki günah çıkarma olayının yeniden tartışılması gerek. tabi gerek varsa.
    ···
    1. 1.
      -1
      Yav sen kimsin ki millete böyle bir akıl veriyorsun he?
      Burası din ile alakalı konuşulacak yer mi? Hadi konuştun diyelim, doğru, adam gibi bilgiler ver.
      Yazında zina çok büyük bir günah demişsin, hayır en büyük günay senin şuan yaptığın insanları dinden soğutup, onların haklarına girmektir en büyük günah.
      Neden mi?
      Zina işleyip tövbe edersen Allah'In taktiridir, Allah'ta bağışlayandır, sen yeter ki içten tövbe et. Ancak insanların haklarına giriyorsan ne kadar tövbe etsende, o insanlar seni affetmediği sürece, işin zor.
      ···
    2. 2.
      +1
      zinanın nasıl bir günah olduğunu anlatmaya çalışmak suçsa, sıkıntı yok. benim gönlüm rahat.
      ···
    3. 3.
      0
      Sen zinanın ne kadar büyük günah olduğundan ziyade, insanları dinden soğutuyosun, Allah böyle bir koşul koymamış sen kim oluyosunda, bir ibadet şekli olan abdesti bu denli nankörce eleştriyosun.
      Abdest almaya utanmıyor musunuz ne demek. Çok büyük bi taşın altına girdin, Allah ıslah etsin diyorum başkada cevap yazmıyorum sana.
      ···
    4. 4.
      +1
      zina yaparken birşey yok, abdestle örtmeye çalışrken auu. tamam abdestini alacaksın, tertemiz dolaşaksın. ama sen zinayı yaptıktan sonra abdest alıp kendini temizlemeye çalışmayacaksın. ya hiç yapmayacaksın ya da günahını yaşamayı bileceksin.
      ···
    5. 5.
      +1
      yine haklısın.
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster