/i/Tespit

  1. 1.
    +12 -2
    Şimdi öncelikle zina günahtır değil mi?Zina yapan adam yani günaha giren adam dinden çıkmaz ama derse ki zina helaldir o zaman dinden çıkar.2. si ise kardeşlerim peygamberimiz der ki bir kötülükten sonra sevap işleyin ki o sevap günahı zütürsün mesela os1 den sonra abdest alıp pişmanlıkla namaz kılın çünkü bu Allah'ın hoşuna gider.Şeytan der ki" o kadar günaha girdin utanmıyor musun Allah:'ın huzuruna çıkmaya " ama siz sakın bırakmayın abdest alıp pişmanlıkla namaz kılın gerisi Allah'a kalmıştır. Esenlikle kalın
    ···
    1. 1.
      -1
      1 doğru 1 yanlışı görütüyor öyle mi. ne anlamı kaldı panpa o zaman
      ···
      1. 1.
        +3
        http://www.islam-tr.com/f...ak-gunahi-siler-mi.21178/ şuraya bakabilirsin yani Allah yaptığın sevap sonucu memnun kalarak o günahı affedebilir demek istemiştim.
        ···
      2. 2.
        0
        ya bi git işine ya. hadi os1 dedigin sey ztn zina olmasın diye basvurulan son sey sen gidip zina yapıyosun sonra sevap tekrar günah ne bu şimdi hilesini mi buldun dediğin şey sadece içini rahatlatmaktan ibaret bi kere tövbe etmiyosun ki tövbe de ztn tekrar yapılmamak için olunca tövbe oluyo . bir insan kötü bir şey yaptıgında vicdanı sızlar gidip iyi bir şey yapar bu elbette güzel tamam da snn dediğin ne şimdi ben her günahı yaparım sonra onları eşitlerim şaka mı bu ya :D zinacılar da beğenmiş. bi de zinadan sonra sevap işlemim mi o zaman en azından şimdi daha karlı fln dersin onu da beklerim senden.
        ···
    2. 2.
      +3
      Üslubun iyiydi panpa, doğru söylemişsin; şukunu bastım.
      ···
      1. 1.
        +1 -1
        çok teşekkürler kardeşim bende bastım şukuyu
        ···
   tümünü göster