/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +2
    1- Akp zihniyeti Siyonizmin örgütlerinden cesaret ödülleri almıştır. Karşı olmak bu değildir ancak hizmet eden ödüllendirilir!

    Amerikanın Irak'ı ve Afganistan'ı işgalinde Akparti hükümeti Amerika ile müttefiklik yaptığından dolayı siyonist örgütler tarafından ödüllendirilmiştir.
    Yine aynı şekilde Amerika, Avrupa ile ilişkiler ve müttefiklik ilişkileri son sürat devam etmekle birlikte israil'lede devlet ilişkileri, ekonomik askeri anlaşmalar son sürat devam etmektedir.

    2- Akpnin görüşü zalime karşı değil zalimle müttefiktir.
    ispatı: Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Amerikan finans çevrelerinin gazetesi Wall Street Journal'da yayımlanan makalesinde, 'Türkiye'nin, ABD'nin sadık dostu ve müttefiki olduğunu' belirtti.

    Sonuç: Senin siyasi görüşüne göre zalime karşı değilsin müttefiksin.

    3- Akpnin görüşüne göre islam beldelerini işgal eden siyonist güçlerle işbirliğine girmesiyle mazlumdan yana olmadığını gösteriyor. Mazlumdan yana olan siyonist güçlere karşı mazlum müslüman halkları katlettirilemez ve sömürülmesine razı olamaz!
    Somali veya diğer islam ülkelerine yapılan insani yardımlar ağır ölümcül yaraları olan islam topluluklarına sadece geçici acı dindirici merhemler olarak yapılan yardımlardır. Bunlar yinede güzel hayırlı işler olmasına rağmen mazlum islam topluluklarının bu durumlara gelmesine engel olmak islam birliği gibi kitlesel uluslararası organizasyonlarla büyük güç edinip zulümlere engel olunabilme imkanları varken siyonist organizasyonlarla barış ve huzuru yanlış taraflarda aramakla aslında yapılan insani yardımlarda anldıbını maalesef yitiriyor!
    Çünkü asıl olan insani yardıma muhtaç kalınmadan zulmün ortadan kaldırılmasıdır.

    4- Akpnin görüşü sömürüye karşı değil.
    "Türkiye'de ekonomi IMF ve Dünya Bankası'nın kontrolünde yürütülmektedir. Türkiye'de 20 milyonluk bir kesim, yoksulluk sınırının altında, 20 milyonluk bir kesim de yoksulluk sınırında yaşamaya mahkum edilmiştir"
    AKP iktidarı döneminde halkın büyük çoğunluğunun fakirleşmesine rağmen 4 tane olan dolar milyarderinin sayısı 36'çıkmıştır. Zenginin daha çok zengin olduğu fakirin ise daha çok fakirleştiği ve insanlarımızın bankalara borç bataklarına mahkum edildiği düzen elbette sömürü düzenidir. Yüksek vergi yükü, tüketimdeki temel ihtiyaç maddelerine yapılan zamlar, maaşlara yeterli zamları yapmayıp gün geçtikçe fakirleşen toplumumuz sömürülmeye devam ediyor.

    5- Akp'nin görüşüne göre Allah'ın rızasını değil Amerikanın ve Avrupanın rızasına göre yönetim önceliklidir.

    Amerika olmadan Avrupa olmadan ilerleyemeyiz mantığı ile ülkemizi yönetiyorlar.
    Allah'ın rızası bunlarda yoktur: faizcilikten, sömürüden, ahlaki çöküntüden, zalimle müttefik olmaktan ve işbirliği yapmaktan Allah'ın rızası söz konusu dahi olamaz!

    6- Akp'nin görüşüne göre hüküm Allah'ındır değil. Hüküm Avrupa birliğinin parlemantosundan ifsad talepleridir. Hüküm Allah'ındır denilseydi Avrupa birliğinin ifsad taleplerine hayır derdiniz ama evet dediniz.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster