/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +1 -1
    Türkiye Cumhuriyeti kimseye silah doğrultmadı.

    80 darbesinden sonra Kürtler tek işkencelerin tek katliamların kendilerine yapıldığı söyleyip silahlanıp dağa çıktı. 80 öncesinde ise ortalık zaten karışıktı. Türk - Kürt çatışmıyordu. Sağcılar ve Solcular çatışıyordu.

    90'lı yıllara da gelecek olursak panpa çoğu Kürt hatta hemen hemen hepsi Kürtlere katliam yapıldığını söylüyor evet doğru yapıldı sen teröre destek verirsen, ülkenin huzurunu bozarsan devlette gerekeni yapar. Şunu da belirtmek isterim ki 90'lı yıllar da bu dediklerim sadece Kürtlere yapılmadı orada yaşayan Araplara ve Türkmenlere de yapıldı.

    peKAKA artık meşrulaştırılmış ve özgürlük savaşçıları olarak görülmektedir. Şu saatten sonra ciddiyim peKAKA katliam yapsın kimse peKAKA yaptı demez devlet yaptı der.

    5 bin yıldır bu topraklar da biz varız davası da sürüp gidiyor hala onu anlayabilmiş değilim. imparatorluklar, devletler dünyayı yağmalarken bunlar savaşmamışlar bir tak yapmamışlar yan gelip yatmışlar şimdi ise güçlendikleri sanıyorlar.

    akepenin iktidarda kalması ülkeyi nasıl ki sıkıntıya sokarsa hdpnin akepe ile yapacağı koalisyon ki böyle bir şey olacağını sanmıyorum artık ülkenin sonu gelmiş demektir.

    hdp sözde barış naraları atan bir parti inanın onların içinde bize karşı Türk Milletine karşı bir kin, öfke var.
    ···
   tümünü göster