/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 26.
    +1
    beyin kullanma özürlüsün galiba kardeşim, kız en az 17 yaşındadır 1 sene tek tük konuşun annesi babası ayrılsın, sizde yolunuza bakarsınız sonra. kızın babası gayet haklı bu arada. hiç tanımadığı bir pekekentle am gib muhabbeti yapıyor kızı, yarın buluşup tecavüz edip kenara atmayacağını nereden bilsin amk, müneccimmi adam. ben olsam döverdim bile kızı. ikinizde ergensiniz, 2 ay görüşseniz 3. ay yiyişip dıbını zütünü mıncıklamaya başlayacaksın. tamam sen samimi olabilirsin ama kızın ailesi nereden bilsin bunu amk.

    hemde kız jailbait. kusura bakma ama çocuksun daha dostum. ileride şu triplerine güleceksin. kafanı kullanarak hareket et, duygularını değil. ahh gibik ergenlik zamanlarım aklıma geldi.
    ···
    1. 1.
      0
      sen yetkili bi abiye benziyorsun olaylar çok derin ama bulanık kafayla böyle yazdım.

      Kız 17 olsa neyse ben 18 im kız bana yalan söyledi aq daha küçük çıktı sorun bu..

      Haklısın.. Ama sevmesem o gün hattı kırar atar gibtiri çekerdim başıma bela olacağı için

      bunu babasına da dedim sevmesem beni öldürmeyi düşündüğünü itiraf eden babasının karşısına çıkmam sevmesem öğrenci halimle otobüs bileti alıp gidip gelmem oraya sevmesem şimdi gel dese gitmem..

      hocam adam elbet bilemez ama ben bi hata yaparsam ceremesini çekerim de..

      sadece bana koyan her şey güzelken kızın 2 yalanıyla bu kadar taka sarması ve ailelerin araya girip bana bırak diye baskı yapması.

      Napayım seviyorum ha deyince bırakılmıyor o da seviyor..

      Ama bunaldım yani ne yapsam aklıma o geliyor.

      Vallahi tecavüz edecek kenara atacak bi tip olsam bir am için ( kıza o gözle bakmıyorum seviyorum ) ama bildiğin bir am için bu kadar cereme çekmem

      2 gün art arda git gel 120 lira harcamışımdır çok azsam o parayla karıya giderim aq
      ···
   tümünü göster