/i/Kız Meselesi

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +3 -1
    azıcık yüz verseydi mutlu mesut yaşardık amk. prensesler gibi yaşatırdım onu da ama işte o da başkasından hoşlanıyor. bakıyorsun da o kız niye benden hoşlanmıyor diyorsun.

    benim hoşlanmadığım hatunlar benden hoşlanıyor. ama o kızın hiç gönlü yok bende. ne kadar yaptım olmadı binler. haliyle delikanlı adamız artık kız başkasından hoşlandığını ve onunla çıktığını söyleyince artık aşkınızı kalbinize gömmek zorunda kalıyorsunuz. ama işte , aynı şehirde aynı ünide okuyunca insan arada bir karşılaşıyor ister istemez. tam da unuttum derken tekrar karşına çıkıyor ve insanın dıbına koyuyor durduk yere.

    ne güzel mutlu mesut arkadaşımla kafede oturmuş muhabbet ediyordum amk. keyfim de yerindeydi. aniden o kız karşıma çıkınca tüm yaşama hevesim gitti amk. bildiğin üzüldüm lan. arkadaşım da anladı hemen moralimin durduk yere bozulduğunu. sonra ona da anlattım işte durum budur diye.

    çok zor beyler. insanın aklının, kalbinin bir kızda kalması çok taktan birşey. bu satten sonra gibtin sene o kızla çıkamazsın da. bu olay yüzünden hayatın hiçbir anından da keyif alamıyor artık insan.
    ···
   tümünü göster