/i/Soruları Alayım

  1. 26.
    0
    gibtiğiminin cahil liselisi bir tane daha işte.
    Önce Milliyetçilik ile Faşizm'i ayırmasını öğren gerizekalı liseli ülkücü.
    Dönemin Türk Solu sancağı altında toplanan insanlarda Milliyetçiydi. (Bu zamanın pkk sempatizanı huur çocuklarıyla karıştırmayın). En basit örneği Milliyetçi olmadan Emperyalizm'e karşı olamazsınız. Ve bu insanların ağzındaki yegane slogan ' Yaşasın Tam Bağımsız Türkiye ' idi.
    Şimdi gelelim senin babanın yaptığı şerefsizliklere;
    Komünist Türk Gençlerini sırf Müslüman diye düşman belleyip şimdiki akpli binlerle iş birliği içine girip dışladınız, katlettiniz. 'CiHAD' ilan ettiniz. Türkçülüğünüze lekenin alasını bulaştırdınız. islam'ı Türklükten yüce saydınız. Öyle ki bir çoğunuzun babası Hüseyin Nihal Atsız'ı sevemez. Bu adam deisttir. Şu komünistler gibi dinsiz vatan haini hani ;) Bu adam hepinizden daha Türkçüydü. Türklüğünün üstüne hiçbir şey koymadı. Özellikle arap yalanlarını. Ki ben bir Türk Solcusu olarak çok severim. Her şeyden önce Türk'üm ben çünkü.
    Şimdi sen Türkçüyüm diye geçinip arap soytarılarıyla iş birliği yapan insanları savunduğun için utanıyor musun ? Bunları savunmaya devam edebilcek misin ? Yada açıp 2 kitap okumaya zütün yer mi ?
    ···
    1. 1.
      0
      ula milliyetçimisin yoksa komünistmisin dedik sozdukmu mal alınma ama bir şey sorucam k*rtmüsün ?
      ···
    2. 2.
      0
      Bak gibimdeki kadar kafa yok sende çok ciddiyim.
      ···
    3. 3.
      0
      Amk evladı bi sen ekgibtin gelmiş bana ders vermeye çalışıyo
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster