1. 1301.
    +2 -1
    @1066 proof, bir barda kurşunlanarak öldü. eminem ile hiçbir alakası yok. annesi mi dıbına koyim adam? gitmemi bara deseydi.

    2010'da çıkardığı albüm nasıl tutmadı amk? o senenin en çok satan albümü değil mi recovery? love the way you lie, not afraid billboard hot 100'de ilk sıraya kadar gitmediler mi? eminem bu albüm sayesinde 10 farklı dalda grammy ödülü adayı olmadı mı? en iyi rap albümü kazanmadı mı bu albüm? (ki jay-z gibi dişli rakiplerde vardı bu ödül için) nasıl tutmamış oluyor. ha albüm rapten çok uzak bir albümdü, yeni jenerasyona ait bir albümdü. eminem'den hiç beklemediğimiz bir hareketti. slim shady'nin olmadığı bir albümdü. kötü bir albümdü fakat en başarılı albümlerinden biriydi.

    dr. dre nasıl gibtir etmiş durumda onuda anlamadım bak? bu adam hala albümlerini aftermath ve shady records etiketiyle çıkartıyor amcık ağızlı. dr. dre sadece artık bu adamın albümlerinde prodüktörlüğünü yapmıyor. çünkü eminem artık kendiside bir prodüktör. nas'ın, jay-z'nin ve birçok ismin şarkılarının prodüktörlüğünü yaptı bu adam. dr. dre'nin gibtir ettiği falan yok eminem'i. sadece eminem artık kendi başının çaresine bakabilir. zaten artık eminem, dr. dre altında çalışmayı bırakması daha iyi olur. başka prodüktörlere yönelmesi daha iyi. dj premier gibi prodüktörlerden çalışma bekliyoruz.

    son olarakta eminem hakkında kendi düşüncelerimi yazayım: kendisi gelmiş geçmiş en iyi değildir. en iyi 10'a bile giremez. sadece çok başarılıdır. dinlenebilirliği en yüksek rapçidir. çünkü saf rap değil pop/rap, rock/rap vs. yapar. çok yeteneklidir fakat yeteneğini kullanmıyor niyeyse. mmlp2 albümünde harika bir rap parçası yaptı adam daha albümün gitti bonus tracklerinden birine koydu. biraz daha oldschool ve underground tarzı rap parçaları yapmalı ve bunları sıkılaştırmalı. bunları yapmadığı sürece hiçbir zaman bir rakim, bir nas, bir tech n9ne olamayacak.
    ···
    1. 1.
      +1
      dsaldasdsa. amk ya incinin geldiği durumlara bak.
      ···
    2. 2.
      0
      Tech n9ne çok başarılı speedom da da iyi iş çıkarmıştı. Bir eminem olabilir mi ilmiyorum ama eminem gerçekten farklı panpa
      ···
    3. 3.
      +1 -1
      yok kanka tech candır. ben tech'i eminem üzerinde tutarım hep. çünkü hiçbir plak şirketi desteği olmadan buralara kadar geldi.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster