/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 76.
    0
    Biraz değil az uzun olacak ama..
    Selam panpam.Şimdi benim mesele hepten aşk acısı değil ve senden tavsiye istiyorum bu arada hikayelerini okudum yani hayatını ve halden anlayan birisin bana göre.
    Lisenin 3.senesinde bi kız geldi sınıfa çok da güzeldi.Ben bunu sevdim ama benim tek eğlencem ders nerdeyse erkek kezbanı gibi davranışlar.Tip ortam felan var ama bı kız gelsin erkek kezbana dönerdim o zamanlar , hatırladıkça hala kızarım bi nebze kendime.,
    Kızı sevdim felan bu dedi kanka ne konuşcaksın ya .d ? tarzı bi cümle etti
    Ben kanka dedi diye söylemedim tabi ona, açılamadım daha doğrusu söylemedim.
    Lise bitti kız kaldığı gibi kaldı en azından bir süre. Bu kızın kankası vardı ece diye hiç sevmezdim ama güzeldi. O da bana gıcık davranırdı. Bi gün bunu bi yerde gördüm taciz ediyordu 3 5 huur çocugu. Hepsini knock out ettim hayatımın en müthiş sahnesiydi.
    Sonra en büyük aşklar gerçekten kavgayla başladı biz sevgili olduk ama kanser olduğunu öğrendim meleğimin. Derdi bişey olursa ;eğer gidersem benden iyisini bul yoksa kafanı kopartırım gerizekalı diye. Gitti de.
    Aradan bi sene daha geçti özlemim geldi o da trafik kazası. Kollarımda gittii özlemim. Benim artık cennette iki tane meleğim olmuştu.( Kusura bakma hayat hikayemi anlatıyorum birazcık ama ) Sonra iki kız daha geldi geçti 2 aylık 2 3 tane hepsi de benim için bi değer ifade etmedi
    Gelelim en başına olayın.Şimdi dizilerde görürüz hani lisedeki eskı sınıf toplanır yeniden felan bizim oraya hocalar felan da gelicek işte.
    Bu kızın sevgilisi de var 5 aylık sanırım.
    Gelelim mesele değil meselelerimize
    1- Unutmak için ne önerirsin panpam ? Bu arada alkol felan hiç bir şeye ağzımı sürmedim , sigaraya bile ; yeminim var.
    2-Bu kız içimde hala bi burukluk olarak kalmış gerçi o altı üstü bı kız ama hala ona açılamamanın burukluğu var içinde , napmalıyım ?
    Bonus olarak da bu kız bana hep Ece'mi , meleğimi hatırlıyor ; Gidersem belki bana bişeyler olur diye korkuyorum belki ona söylerim de sevgilisi felan karışır işler sarpa sarır diye korkuyorum sen olsan napardın ?
    ···
    1. 1.
      +1
      Oncelikle hayatımı okuduğun için teşekkürler ben yasadiklarim sayesinde bu başlık altın da soruları cevapliyorum bunun iki katı kadar da mesaj kutusuna da gelenler var neyse gelelim senin konuya.

      1- alkol ben çok kullandım yani çok ictim unutmak için ama bir gibime yaramadı. Kafan guzelken her şey güzel ama ayilinca hersey aynı kaldığı yerden başlıyor. Bunu önermem yani.
      sigaraya gelince bunu da önermem ama ben kullanıyorum ölümü erken getiriyor.
      Sigara da unutturmaz bunu da geç.

      2- kızın sevgilisi varmış kimsenin huzurunu bozmak bize yakışmaz ha ayrilmalarini bekle, ayrilirlarsa git konuş ama beklerken kendini de ihmal etme gez toz kız ayarla felan. Şimdi cennette ki meleğine gelince, o seni orada bekliyor , onu da unutacaksin unutamam deme yalan soylersin ama kalbinin hep bir kosesinde hissedeceksin.
      şimdi ne yapayım diye sorarsan mutluluğun senin elin de sen kimi seversen mutluluk ondadir. Bunu iyi anla, ve kimse de takili kalma en ufak bir şüphe de koy amina gitsin. Bir kız için ise sakin üzülme ben üzüldüm bir gibime yaramadı. Şuan çok pişmanım sende pişman olma ve üzülme kimse için kendini üzme ye değmez unutma
      ···
    2. 2.
      0
      tavsiyelerin için sağol kardeşim bir gün bizde mutlu olacağız ama her birimiz farklı bir gün farklı bir şekilde.
      Ama elbet mutlu olacağız
      ···
   tümünü göster