/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +23
    Sabah uyandığımda tek derdim Taksime girip ordan bol bol selfie çekıp sözlüğün zütverenlerine yani sizlere böyle girerler mesajı vermekti.. Sallana sallana divan kavşağı cumhuriyet caddesine kadar sorunsuz geldim. Baktım önde 6 turist 1 rehber polise doğru ilerlerken arkalarına takıldım. Bu turistlerin oteli taksimdeymiş ellerinde bavulları falan. Polisle baya tartışıyolar amir geldi neyse yalvar yakar izini kopardı rehberimiz sağolsun.

    Tam bariyer noktasından kafilemle sırayla geçerken malum en arkadayım bi ses sen nereye lan dedi.. Üstüme alınmadım 1 adım daha attım hemşehrim nereye deyince hemen turist ayağına yatıp 'what?' dedim. huur çocuğu yanıma gelip çaktırmadan parmağıyla sağ karın boşluğuma doğru mcuk yaptı *ananı gibeyim* refleksini gösterince de haliyle ifşa olduk. Alın bunu faslının ardından polis kontrol noktasına taşak geçerek çektiler.

    Neyse ki dövmek yerine GBT sorgusuyla bıraktılar. Amir o polisi alnından öptü aferin deyince çok zoruma gitti ben nasıl düştüm lan bu tongaya
    ···
   tümünü göster