/i/Tespit

  1. 101.
    +1
    Simdi beni dinleyin amk evlatları sizi

    Bu huur cocugunun dediğine bakmayın ask acısı çekmeniz gerek. Her erkek 1 kere ask acısı yasamalı ki askın sevginin bos oldugunu kadınların ne oldugunu öğrensin sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer hesabı.

    Benimde vardı boyle bitane gibmeyi bırak dokunmaya kiyamiyodum 7 ay sonra terk etti beni bir suru kişiyle gibismeye basladi. Duşun amk bakmaya kiyamadigin karı Facebook'ta başkaları tarafından gibildigi icin ask acısı sözleri paylaşiyo .

    Ben mı ne yaptım ? 2 ay her gun sarhoştum ağladım tepindim zirladim çıldırdım ilac kullandım en sonunda gecti unuttum. Iste o günden sonra hic bi kıza acimadim sadece gibmek icin kullandım. Ben gibtim kızlar asık oldu ben gibtim bıraktım kızlar arkamdan ağladı. 50ye yakın kız gibtim inanıp inanmamaniz gibimde degil.

    Benim hatuna ne oldu mutlu sona gelelim. Bana tam 1 yıl sonra dondu. Ben mı ne yaptım 1 ay boyunca her gun gibtim ama oyle boyle degil tasaklarimi agzina sokup suratına bosaliyodum. 1 ay sonra koluma baska bi hatun taktım bunun yanına gittim * kız 1-2 ay bana yazdı bikere cevap vermedim ölse bi bardak su vermem tum kızların amk alayı huur. Kızlara acımayın gibin hadi eyv
    ···
    1. 1.
      0
      Ya amk haklisinda panpa karsima ole bi kiz cikiyoki kiyamiyom lan masum kedi gibi bakiyo ama haklisin
      ···
   tümünü göster