1. 51.
    +2 -1
    Kendi ülkelerinde eşlerine kızlarına tecavüz edilmesin diye savaşan, nüfusunun büyük bir kısmını Ruslar yüzünden kaybetmiş, çoğu göçe zorlanmış, terörist ilan edilen millet. Rusya terörist bir devlet olarak anılmaz ama konu Çeçen oldu mu terörist toplum olur, devlet olur, millet olur. Bugün bu ülkeye göç edip Ruslar tarafında geri alınmak isteyen çok fazla Çeçen vardır, gittikleri ülkelerde de rahat bırakılmaz. Yapılmaya çalışılan soykırımdır aslında ama yine varsa yoksa Çeçen'dir, teröristtir.

    Gittikleri, göç ettikleri ülkelerde bizler gibi yaşarlar, ses etmezler ama ne zaman Amerika ya da bilmem ne ülkesinde bir tür terör saldırısı olsa kesin Çeçen çıkar, bu da ilginçtir. Saldırıyı planlayan Çeçen asla ülkesine gitmediği gibi dilini bile bilmez ama kimin umrunda. Çeçenleri kötü gösterme günleri hiç bitmeyecek ve bu insanlar her zaman kötü olarak, terörist olarak gösterilmeye devam edecek.

    Terör silahlanmadan geliyor, çeçenler silahla geziyor o zaman kesin terörist.

    Bugün bu ülkede, bir Çerkes olarak söylüyorum benim doğduğum doyduğum bu ülkede benim karıma, kızıma, etraftaki bir çocuğa zarar verecek tek bir insan olsun, bir devlet bir topluluk olsun elime aldığım herhangi bir şeyle kafa da keserim, kalbini de parçalarım. Demek ki ruhumda teröristlik var. Bugün bu ülkeyi kuşatsalar çoğunuzun yapacağı şey bu, bu yüzden bu insanlara terörist demeyin. içlerinde pgibopat yok mu var ama hepsine terörist demek büyük haksızlık.

    Bakın insanlar şunu anlamıyor bir kediyi kesmekle bir insanın kafasını kesmek arasında hiçbir fark yok. Değerli ve canlı olarak kabul edilen tek varlık insan gibi görünüyor ya öyle bir şey yok, kedi de canlı, insan da canlı, köpek de. Bu ülkede oradaki topluluktan iki katı fazla pgibopat var. Ve sen bir ülkeye giriş yapıp o ülkenin huzurunu kaçırıyorsan, babanın karşısında karısına kızına tecavüz ediyorsan, o ülkedeki çocuklar mayınlara bastığı için sakat kalıyorsa ve sen önüne çıkan çoluk çocuğu alıp zütürüyorsan daha da haber gelmiyorsa terörist olan, kötü olan sensin.

    özet: çeçenler terörist değildir. terörist dediğiniz dağlarda gezen, yediği kaba pisleyen, bir devlet için savaştığını iddia eden o insanlar, çeçenler kendi ülkeleri için savaşıyor.
    ···
   tümünü göster