/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +10
    babamın yanında çalışıyorum hafta ortası arkadaşlarla Alsancak'a gidip içicez kararlaştırdık

    babama ve anneme haber verdim. babam dediki yarın sabahtan işimiz çok her zaman ki gibi sabaha karşı gelme mal gelicek dedi. Babamda o akşam arkadaşlarıyla yeme içmeye kaçıcağına söyledi tamam dedim Alsancak'ta bir yerde onlarda ama nerdeler bilmiyorum ama daha taşşaklı yerde patron para onda ya !

    Ben tabi yarın iş var hayatım gibilcek diye fazla içmedim hafta ortası amı zütü dağıtmayalım diye 3-4 bira 3-4 votka 2 de tekila attım sanırım koyuldum yola kaçak taksiyi aradım bizim ifşa olmasın ismini vermeyeyim eve döndüm kapıyı açtım bi baktım annem ve kardeşim uyuyor.Eve geliş saatim gece 1 bu arada bende direk devrildim uyudum.

    Babam anahtar almaz 2 - 2.30 gibi gelmiş zili çalmış annem uyanmış açmış kapıyı babam kapıyı kapadıktan sonra kitlemeye başlamış kapıyı 3 kere kitler. Annemde bırak kitleme kapıyı kenan daha gelmedi demiş tabi görmedi benim geldiğimi uyuyorum odamda.

    Babam bunun üstüne sinirleniyor gelsin onun bu sefer dıbına koyucam sokağa çıkamıcak yediği dayaktan sonra felan demiş anneme yapma etme felan annem uyumuş babam uyumayıp televizyonun karşısında beklemiş beklerkende uyuya kalmış bu arada sayısız kez çaldırmışlar telefon sessizde tabi ..

    sabah babam uyanınca doğruca odama koştu birden (yüz üstü yatarım) kafamın arkasına yumruğu geçirdi direk refleksle kendimi yere attım tekmelemeye başladı baba dur ne oldu diyorum küfür edede dövüyor ama nasıl ayık olsam dıbına koyardım ama yapamadık işte ..

    çok sağlam dövdü , 3-4 gün işe gidemedim sokağa çıkamadım birazda numara yaptım yatayım ayağına , ayrıca gerçeği anlatıncada inanmadı. Olaydan 1 hafta sonra anca babamı ikna edip taksiciyle görüştürüp konuşma ve arama geçmişleriyle babama ispatladım şimdi çok sıcak kanlı artık bana karşı baya pişman olmuş maaşada zam yaptı erkende çıkabiliyorum işten artık heheh

    özet; eve geldiğinizde ailenize hiç olmadı annenize haber verin yoksa çok ters olaylar yaşıyabilirsiniz
    ···
   tümünü göster