/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +169 -189
    günlerden pazar kolunda atatürk imzası olan ve zütünün bittiği yere kadar mini eteğine altına çeken Çiğdem erkek arkadaşıyla sinemaya gitmek için evden çıkmıştır.

    aynı zamanda babası Cevat çağdaş kadınlar derneğine yardım parasını vermek için yola koyulmuştur.

    Çiğdem erkek arkadaşıyla filmini izlerken ne tesadüftürki babası da aynı filme gitmiş. kızı ve erkek arkadaşının tam arka koltuguna oturmuş aradan 10 dk geçmiş hiç bir ereksiyon yok 20 dk gçemiş yok 30 dk geçmiş yok gavatlık damarı adeta çatlayan Cevat kendini durduramayıp bir anda ne yapıyorsunu burda diye bağırmış...

    Babasını gören Çiğdem eli ayağına birbirine dolanmış. Ama saniyeler sonra kendine gelmiş ve içindeki o anarşist kemalist kız ortaya çıkmış :

    -ne olmuş baba !1!!1 yoksa sen de o yobazlar gibi benim Berkecanla gezmeme karışıyor musun seni pislik yobaz,laik düşmanı !1!11 diye bağırmış.

    babası:
    - sen ne diyorsun kızım yarım saattir burdayım ne bir elleşme ne bir öpüşme yok nasıl izmir kızısın sen burda çıldırdım resmen !!1!!

    babasını yanlış anlayan Çiğdem babasına dudağına busesini kondurmuş.. Babası Berkecanın sırtını sıvazlayıp hadi yavruu tam zamanı şimdi diyerek gülüşmüşler.

    Sonrasında herkesin istediği olup Çiğdem ve Berkecan deliler gibi sevişirken kapalı alanda sigara içme yasağını giblemeyen Cevat onları izleyerek keyif sigarasını içmiş..

    http://www.reklamazzi.com/m/200/141871.jpg
    ···
   tümünü göster