/i/Swf

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 251.
    +3
    Ne diyola bu got okadar peygamberle iflah olmadiniz amk ustun irkmis
    ···
    1. 1.
      +1
      sen şimdi sana hz. muhafazid arapları ıslah etmek icin gönderildi dedikleri icin tüm peygamberleri öyle sanıyorsun ama iş o değil. tanrı peygamberlik soyu olarak ibrahim in soyunu yani israil atasını millet olarak da dolayısıyla israilogulları secti. secilmişliktir bu. kısaca utanılacak değil övünülecek bir şeydir.
      ···
    2. 2.
      -1
      Bukadar bilgili olduguna gore sosyolojik dini asip realite ile konusmamiz gerekir.Tum kaynagimiz kuran ve hadislerdir oyle degilmi? Bunlar ise degismis kutsal metinlerdir. Biliyorsun israilyat in nufus etmedigi yer kalmismifir?
      ···
    3. 3.
      0
      bizim kaynağımız bellidir ve değişmemiştir. bizim tanrımız kendi gönderdiği kitabı koruyamayacak değildir. koruyamadı demek hakarettir.
      israiliyyat olayında ne anlamda kullandıgına bağlı yahudiler islamı bozmak icin soktu dersen karşı çıkarım. islamın icine girmis yahudilerin basına gelen olaylar anlamında kullandıysan zaten islamdaki cogu sey yahudilerden gelir. o zamanki mekke de yaşayan yahudilerin etkisi büyüktür.
      ···
    4. 4.
      0
      Eger korayabilmisse 14 milyar zamanlik yaratilisi belki fazlasini tanrimiz yanlis biliyordu 6 bin sene diye budaha fenaa bi hakaret? Degismedigine kanitiniz nedir eger kuran a inaniyorsan oyle anladim yazdiklarindan avl yontemini bir arastir derim
      ···
    5. 5.
      0
      dünyanın değil insanlığın yaşı oradaki.
      avl yöntemi dedğin yöntem zaten kuranda yöntem hatası oldugu icin bulunmadı mı ?
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster