/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +48 -1
    evet beyler bir deneyle daha karşınızdayım.

    daha önce (bkz: tanga çok rahatsız birşey miş) deneyi ile ufkunuzu genişletmiştim. bu gün de kadın pedi deneyi ile merakınızı gidermek istiyorum.

    öncelikle markete giderek ped alma aşamasından bahsetmek istiyorum. ped dediğiniz şey öyle basit bir şey değilmiş çeşit çeşit renk renk bir sürü ped var bende standart bir orkid bedi alarak deneyimi gerçekleştirdim.

    pedin yapışkanlı kanatları slip donumu gayet başarılı bir şekilde kavradi ve yapıştı fakat donun ön kısmı hazneli olduğu için pedin arkası ile don arasında bir boşluk oluştu ve garip durdu.

    pedin delikli yapısı malzemedeki kıllarda hafif çekme yaptı yani ped kullanacaklar düzgün traş olmadan ped takarlarsa kıllarda bir çekme olması işten bile değil. yürürken ped çok sürtme yaptı hiç rahat değil açıkçası kadınların bunu takıp nasıl hiç bir şey yokmuş gibi hareket ettiklerine hayret ettim.

    son olarakta emiciliğini test etmek için çükümün ucuyla hafif bir eşettirme denemesi yapmak istedim fakat başlayınca çabuk kesemedim biraz fazla oldu sanırım bütün yanlardan taşma yaptı pantulonum ıslandı ve deneyi kesmek zorunda kaldım.

    sonuç pedler rahatsız, kıl çekiyor emiciliği öyle abartıldığı kadar değil taşma yapıyor.
    ···
   tümünü göster