/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +1
    Bak 105 kiloydum 18imde aynısını dedim. Yazın 5 kilo vs verdim. Okul açıldı yarak kurek spor salonuna gittim, hem zayıflayıp hem kas yapıcam diye, zayıfladım 75 oldum bir senede ama o kas olmuyor be kardeşim. Sonra gerçek bir spora başladım. isteyene adını vereyim Bjj hani şu ufc de birbirlerini boğuyorlar ya. O işte. Hayvan gibide yiyorum. Kalıplanmaya yeni başladım. Kas için hayvani bir beslenme şart. Hem az yeyip zayıflayıp hemde kas yapmayı ben daha görmedim. internette p90x vs diye bir program var epey gibici. O böyle şeyler diyordu. Yaptım programı 3 ay. Cık olmuyor.

    Sana tavsiyem bütün kas gruplarını çalıştıran aktif bir spor ile zayıflaman, fit olursun. Sonrada kas mı istiyorsun ne istiyorsan iyi bir beslenme ile yaparsın.

    Body bence yapma, sana kattığı bir şey olmaz. Bıdyi 3 ay yapma hiç bir birikim kalmaz sende ama gerçek bir spor yaparsan sadece bedenine değil, beynine de birçok şey öğretmiş olursun ve o sende kalır, bıraksan bile.
    ···
    1. 1.
      0
      panpa benim dediğim.ilk 3 ay hergün koşu, düzenli beslenme, sadece dambıllarla kol ve bölgesi ağırlık çalışmaları bunu diyorum ben.
      ···
      1. 1.
        0
        Aga ben Ankara da yaşıyorum. Bilen bilir anitkabiri yanında olimpik bir koşu parkuru var. 3 ay ramazan dahil(geceleri) koştu. Epey sıkıcı bir şey. inanılma bir irade istiyor. Hele ramazanda. Yani sıkılıp bırakabilirsin. Yerinde olsam ankaradaysan bizim kursa gel. Ben haftada 10 saat antrenman yapıyorum. Bu kadar da yorucu bir spor olduğunu düşünmüyorum . istanbul da izmirde vs yaşıyorsanda takımımızın adı corvos. Yaz internete, araştır gel bekleriz. Eğer gelemiyeceksen de sana yuzmeyi tavsiye ederim . Ben bir ara mma gibi birşey yaptım. Çok vurmayı sevmediğim için bjj w geçtim. Ama ıda iyidir. Her hangi bir kick box muay tai kursuna gidebilrisin. Dambıl işi yaş. Sen spor yap. Yani tavsiye. Karar senin
        ···
    2. 2.
      0
      ben samsundayım panpa. koşmayı çok severim aslında çocukluğumdan beri. koşabilsem müzik dinleyerek umarsızca koşabilirim saatlerce.ama şu son 6 yıl ökküz gibi yatıyorum. kondisyon falan yok. hamım yani anlıcağın. kollar için de mi önermiyosun dambılları? mesela kum torbası yumruklamak daha mı iyi kollar için?
      ···
      1. 1.
        0
        Tabiki boş oturmaktan iyidir. Ama ne bileyim ben mesela çok sıkılıyorum yaparken. Birde gerçek anlamda yapmaya başlarsan o iş 5 kiloluk 2 dambılla olmuyor. Daha fazla gerekiyor bazen. Ama yapabilirsin. Haaa. En iyisi şınav çek barfiks çek dips yap. Kendi vücut ağırlığın senin için daha yararlı olur. Harbiden aklıma gelmemişti. Bunları yapabilirisin.
        ···
    3. 3.
      +1
      şınav mekik falan da kondisyon işi panpa. kondisyon da düzenli koşuyla kazanılmaz mı zaten?hem yağ yakımı hızlandırırım hem de metabolizmayı hızlandırırım koşuyla. kondisyon da cabası.0 kondisyonla ne kadar şınav barfiks çekebilirsin ki?ufak ağırlıklarla başlaıyıp kondisyon ve vücut ağırlığıyla devam ederim diye düşündüm.
      ···
      1. 1.
        0
        ... haklısın kardeşim. Ben zaten koşma demedim. Harika birşey koşma. Ama diğer yerlerinin de kuvvet kazanması için barfiks şınav lazım. ilk başlarda ben şınavı dizlerimin üstünde çekiyordum. Barfiks içinse eve barfiks borusu takmıştım, borunun yanına sandalye koyup ayaklarımdan destek alarak çekiyorudum. Hala 15 ten sonra vs devam edebilmek için yapıyorum. Sen sadece kendi dediğinş yapsan bile harika. Zaten bir sure sonra sen de merak sarıp dediklerimi öyle veya böyle yapacaksın. Önemli olan bir yerden başlamak. Hadi kolay gele.
        ···
    4. 4.
      0
      eyvallah
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster